Αθλητισμός

Μετρά τις δυνάμεις του ο Βόλος στο πόλο – Μετέχει σε τουρνουά προετοιμασίας στη Λάρισα

Την ευκαιρία να μετρήσει δυνάμεις ενόψει της συμμετοχής του στο νέο πρωτάθλημα της Α2 πόλο θα έχει ο Βόλος, καθώς θα λάβει μέρος σε τουρνουά στη Λάρισα μαζί με άλλες πέντε ομάδες της κατηγορίας. Μάλιστα οι τέσσερις εξ αυτών θα είναι και αντίπαλοί του στον βόρειο όμιλο. Ως «χρήσιμο τεστ» χαρακτήρισε τους αγώνες ο τεχνικός των Βολιωτών Δημήτρης Μπλάνας.
Έξι ομάδες της Α2 Ανδρών στο πόλο λαμβάνουν μέρος στο τουρνουά που διοργανώνει στο δημοτικό κολυμβητήριο Λάρισας ο τοπικός Ναυτικός Όμιλος, από σήμερα Παρασκευή ως την Κυριακή. Το «παρών» θα δώσει και ο «Βόλος Υδατοσφαίριση-Κολύμβηση», ενώ εκτός των δύο εκπροσώπων της Θεσσαλίας στην κατηγορία θα συμμετάσχουν και οι Νηρέας Γέρακα, Ηλυσιακός, Α.Ε. Χαϊδαρίου και Άρης Θεσσαλονίκης.

Δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και οι ομάδες θα έχουν τη δυνατότητα για διάφορες δοκιμές. Μάλιστα αξίζει να αναφέρουμε ότι πλην του Ηλυσιακού, οι άλλες πέντε θα βρεθούν αντίπαλες και στον βόρειο όμιλο της φετινής Α2.
Το τουρνουά θα παίξουν όλοι με όλους. Σύμφωνα με το αρχικό πρόγραμμα (σ.σ. ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές), ο Βόλος θα παίξει πρώτα με τον Ν.Ο. Λάρισας, με τον αγώνα να είναι προγραμματισμένος για σήμερα στις 6.30 το απόγευμα. Το Σάββατο θα αναμετρηθεί με τον Ηλυσιακό στις 12 το μεσημέρι και με τον Άρη στις 7 μ.μ., ενώ την Κυριακή θα κοντραριστεί με την Α.Ε. Χαϊδαρίου στις 10.30 π.μ. και με τον Νηρέα Γέρακα στις 6.30 μ.μ.

Ο προπονητής του Βόλου Δημήτρης Μπλάνας θα επιλέξει σήμερα την αποστολή για το τουρνουά, ενώ ο ίδιος δήλωσε στη «Θ»: «Μπαίνουμε στην τελική ευθεία της προετοιμασίας μας για το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας. Η συμμετοχή μας στο τουρνουά της Λάρισας αποτελεί για μας ένα χρήσιμο τεστ, αφού θα δοκιμάσουμε διάφορα σχήματα και θα δούμε και τη δυναμική των άλλων ομάδων που θα συναντήσουμε και στο όμιλο».
Να σημειωθεί ότι η βολιώτικη ομάδα θα λάβει μέρος σε ακόμη ένα τουρνουά συλλόγων της Α2, το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο. Αυτό θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα με διοργανωτή τον Σύνδεσμο Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης (ΣΕΔΥ)

Σαββατιάτικα τα εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος
Από την ΚΟΕ ανακοινώθηκε η προκήρυξη της Α2 πόλο που περιλαμβάνει και το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων. Ως γηπεδούχος ο Βόλος Υδατοσφαίριση-Κολύμβηση θα αγωνίζεται Σάββατο στις 3 μ.μ. στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας. Τα παιχνίδια που θα δώσει στην κανονική περίοδο είναι τα εξής:

Α’ ΓΥΡΟΣ
1η αγων. (Σάββατο 23/11): Κολ. Νέας Ιωνίας, 15.00, Βόλος-ΟΦΘ.
2η αγων. (Σάββατο 30/11): Κολ. Νέας Ιωνίας, 15.00, Βόλος-Ηλιούπολη.
3η αγων. (Κυριακή 8/12): Κολ. Ποσειδώνιο, 15.00, Άρης-Βόλος.
4η αγων. (Σάββατο 14/12): Κολ. Ν. Ιωνίας, 15.00, Βόλος-Μίλων.
5η αγων. (Σάββατο 21/12): Κολ. Γέρακα, 14.00, Νηρέας Γέρ.-Βόλος.
6η αγων. (Σάββατο 18/1): Κολ. Νέας Ιωνίας, 15.00, Βόλος-Α.Ε. Χαϊδαρίου.
7η αγων. (Κυριακή 2/2): Κολ. Λάρισας, 13.30, Ν.Ο. Λάρισας-Βόλος.

Β’ ΓΥΡΟΣ
8η αγων. (Κυριακή 16/2): Κολ. Ποσειδώνιο, 15.00, ΟΦΘ-Βόλος.
9η αγων. (Κυριακή 1/3): Κολ. Ηλιούπολης, 16.00, Ηλιούπολη-Βόλος.
10η αγων. (Σάββατο 14/3): Κολ. Ν. Ιωνίας, 15.00, Βόλος-Άρης.
11η αγων. (Κυριακή 29/3): Κολ. Ν. Σμύρνης, 14.30, Μίλων-Βόλος.
12η αγων. (Σάββατο 4/4): Κολ. Ν. Ιωνίας, 15.00, Βόλος-Νηρέας Γέρ.
13η αγων. (Κυριακή 26/4): Κολ. Χαϊδαρίου, 16.00, Α.Ε. Χαϊδαρίου-Βόλος.
14η αγων. (Σάββατο 2/5): Κολ. Νέας Ιωνίας, 15.00, Βόλος-Ν.Ο. Λάρισας

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το