Τοπικά

Τέσσερις τραυματίες και τρεις συλλήψεις από τις συμπλοκές στο Αλιβέρι

Μεταξύ περιοίκων μη ρομά και ρομά σημειώθηκε ο καυγάς χθες αργά το απόγευμα στο Αλιβέρι με αποτέλεσμα τέσσερα άτομα να τραυματιστούν, ενώ η Αστυνομία προχώρησε σε τρεις συλλήψεις με την έρευνα να συνεχίζεται.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, γύρω στις 8.30 χθες το βράδυ ενημερώθηκε η Αστυνομία για επεισόδια στη συνοικία του Αλιβερίου. Όταν μετέβη το περιπολικό στο σημείο, δεν υπήρχε φασαρία, ωστόσο μετά από περίπου μισή ώρα ξανακλήθηκε η Αστυνομία και μάλιστα συνεχώς για μεγάλο επεισόδιο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μέσα στον οικισμό των ρομά δημιουργήθηκε επεισόδιο μεταξύ οικογένειας περιοίκων – μη ρομά και ρομά, όταν δύο ανήλικα παιδιά από τις δύο οικογένειες μάζευαν καπάκια και το ένα εξ αυτών τραυματίστηκε. Τα “αίματα άναψαν” με αποτέλεσμα δύο περιοίκοι – μη ρομά να μεταφερθούν με ασθενοφόρο και συνοδεία αστυνομίας στο Νοσοκομείο Βόλου, ενώ ένας ρομά μεταφέρθηκε με ιδιωτικό μέσο στο Νοσοκομείο, φέροντας τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην ωμοπλάτη.

Στο Νοσοκομείο, συγκεντρώθηκαν περίπου 25 ρομά, ενώ μετά από μικροσυμπλοκές, στο Νοσοκομείο νοσηλεύεται και ο πατέρας του αθίγγανου που τραυματίστηκε στην ωμοπλάτη.

Η αστυνομία μέχρι τα ξημερώματα είχε προχωρήσει σε τρεις συλλήψεις, ενώ η έρευνα συνεχίζεται καθώς υποβάλλονται εκατέρωθεν μηνύσεις. Την προανάκριση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΦΥΣΣΑ

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το