Αθλητισμός

Μετατρέψτε το στοίχημα σε εισόδημα

Λίγο πολύ όλοι έχετε αναρωτηθεί πως θα ήταν να μετατρέψετε το χόμπι του στοιχήματος σε έναν τρόπο ζωής όπου το εισόδημα θα ήταν εξασφαλισμένο, σταθερό και προερχόμενο από τα κέρδη και μόνο. Κάποιοι φρόντισαν να προχωρήσουν παραπέρα αυτές τις σκέψεις και να καταλήξουν στην ανάπτυξη κάποιων στρατηγικών που βρίσκουν εφαρμογή στο στοίχημα.

Το βασικό που πρέπει να γνωρίζουν όλοι όσοι ασχολούνται με το online στοίχημα είναι πως δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη στρατηγική που μπορεί να αποφέρει ένα σταθερό εισόδημα. Ωστόσο, υπάρχουν στρατηγικές που μπορούν να σας βοηθήσουν σε θέματα οργάνωσης και πειθαρχίας πάνω στην τοποθέτηση online στοιχημάτων έτσι ώστε να αυξηθούν οι πιθανότητες σας να κερδίσετε. Χωρίς τη χρήση κάποιας στρατηγικής και δίχως μια στοιχειώδη οργάνωση του παιχνιδιού σας, μπορείτε εύκολα να σημειώσετε μεγάλες χρηματικές απώλειες, ειδικά αν κάνετε τα πρώτα σας βήματα στον νευραλγικό χώρο του στοιχήματος.

Σήμερα υπάρχουν πολλές διαθέσιμες στρατηγικές (Easy Money, Martingale, Fibonacci, Kelly Criterion, Labouchere, D’Alembert κτλ.), οι παίκτες όμως συνεχίζουν να αναζητούν νέες σε μια προσπάθεια μείωσης του κινδύνου απωλειών και φυσικά στοχεύοντας στο μακροπρόθεσμο κέρδος. Όλες οι στρατηγικές που κυκλοφορούν ωστόσο, διέπονται από κοινούς κομβικούς κανόνες, οι σημαντικότεροι των οποίων είναι οι παρακάτω:

  1. Ανεξάρτητα από τη στρατηγική που χρησιμοποιείτε, θα πρέπει να στοιχηματίζετε μόνο σε αθλήματα τα οποία γνωρίζετε και παρακολουθείτε.
  2. Ποτέ μην ποντάρετε όλα σας τα χρήματα κατευθείαν. Οι περισσότερες στρατηγικές προτείνουν να στοιχηματίσετε το 5% ή το πολύ 10% από το budget σας.
  3. Επιλέξτε μια αξιόπιστη και ασφαλή online πλατφόρμα που φημίζεται για τις ελκυστικές αποδόσεις που προσφέρει.
  4. Αποφύγετε το ποντάρισμα στην αγαπημένη σας ομάδα καθώς μια τέτοια κίνηση στερείται της απαραίτητης αντικειμενικότητας.
  5. Δημιουργήστε και διατηρήσετε αρχείο με τα στοιχήματα σας.
  6. Να είστε υπομονετικοί, πειθαρχημένοι και να μην αποκλίνετε από τους κανόνες της στρατηγικής που ακολουθείτε.
  7. Αναλύστε προσεκτικά κάθε παιχνίδι πριν τοποθετήσετε ένα στοίχημα και ενημερωθείτε για τις τελευταίες ειδήσεις (στατιστικά, απουσίες/επιστροφές, καιρικές συνθήκες)

Όποιος κι αν είναι ο τρόπος παιχνιδιού στον οποίο αρέσκεστε, υπάρχει πάντα διαθέσιμη μια συγκεκριμένη στρατηγική για να εφαρμόσετε. Το βασικό κριτήριο δεν είναι άλλο από το διαθέσιμο budget σας. Για παράδειγμα, ένας παίκτης με μεγάλο προϋπολογισμό που είναι έτοιμος να ρισκάρει, μπορεί να εφαρμόσει τη στρατηγική Martingale. Αντιθέτως, ένας παίκτης που δεν έχει πολλά χρήματα να διαθέσει ή που είναι αρχάριος, συνίσταται να ακολουθήσει τη στρατηγική Easy Money που αποτελεί την καλύτερη επιλογή.

Συνοψίζοντας, εάν είστε εγγεγραμμένοι σε μια αξιόπιστη στοιχηματική εταιρία, έχετε γνώση του αθλήματος στο οποίο στοιχηματίζετε, πειθαρχία και υπομονή, κάνετε σωστή διαχείριση του budget σας και χρήση μιας καλής στρατηγικής, μπορείτε να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα που αναζητάτε στο στοίχημα. Όπως συμβαίνει και σε οποιαδήποτε εργασία ή ενασχόληση γενικότερα, έτσι και στο στοίχημα απαιτείται μια στοιχειώδη έστω εκμάθηση και αρκετή δουλειά. Να θυμάστε πως η αποκλειστική εφαρμογή μιας στρατηγικής δεν είναι αρκετή για να σας οδηγήσει στο στόχο και να σας εγγυηθεί τα κέρδη που ονειρεύεστε!

Στο stoiximatikesetaireies.gr θα μάθεις όλα τα μυστικά της bet365!

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το