Τοπικά

Μεταστεγάστηκαν τα γραφεία του Φαρμακευτικού Συλλόγου- Ο νέος μεγάλος χώρος βρίσκεται επί της οδού Ξενοφώντος 13 στο Βόλο

 

Στα νέα του γραφεία επί της οδού Ξενοφώντος 13 με Ορφανοτροφείου λειτουργεί από χθες ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Μαγνησίας, ενώ εκεί θα στεγάζεται και η νέα δομή του συλλόγου που ο Διανεμητικός Λογαριασμός Φαρμακοποιών.
Μετά από πολλά χρόνια ο Φαρμακευτικός Σύλλογος μεταστεγάστηκε από το χώρο που είχε στο κτίριο στη συμβολή των οδών Ιωλκού-Δημητριάδος και πλέον θα έχει τα γραφεία του στον ευρύτερο χώρο της πλατείας Ρήγα Φεραίου και πιο συγκεκριμένα δίπλα από το Volos Palace.
Τα γραφεία θα λειτουργούν με τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου και το ίδιο ωράριο λειτουργίας δηλαδή από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 09:00 έως και τις 17:00.
Τα νέα γραφεία έχουν το ισόγειο, όπου θα λειτουργεί η δομή για ο διανεμητικός λογαριασμός και στον πρώτο όροφο θα βρίσκεται το γραφείο του Φαρμακευτικού Συλλόγου αλλά και μια μεγάλη αίθουσα, όπου εκεί θα γίνονται οι επιστημονικές εκδηλώσεις και οι ημερίδες.
Εδώ και περίπου έξι μήνες έχουν αρχίσει οι ενέργειες για τη μεταστέγαση των γραφείων σε χώρους που είναι πιο μεγάλοι, ενώ διατηρείται το στοιχείο της ευκολίας στην πρόσβαση.
Ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας κ. Κώστας Ματσιόλης επισήμανε πως «ξεκίνησε ήδη μια νέα εποχή για το σύλλογό μας με τη μεταφορά των γραφείων μας σε νέους χώρους συνολικού εμβαδού κοντά στα 120 τετραγωνικά μέτρα. Με το ίδιο προσωπικό και με νέες δομές θα συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε ακόμη πιο ουσιαστικά τους συναδέλφους μας αλλά και τους πολίτες».
Αναφερόμενος στο Διανεμητικό Λογαριασμό τόνισε πως «σε αντίστοιχη πρωτοβουλία έχουν προχωρήσει λίγοι φαρμακευτικοί σύλλογοι πανελλαδικά. Μέσα από αυτή τη δομή, οι φαρμακοποιοί κάθε μήνα θα φέρνουν τις συνταγές στα γραφεία μας και εμείς θα τις αποστέλλουμε οργανωμένα στον ΕΟΠΥΥ, ώστε να γίνει η εξόφλησή τους. Μάλιστα η πληρωμή θα γίνεται ηλεκτρονικά από εμάς προς τους φαρμακοποιούς. Μέχρι και τώρα οι ίδιοι οι φαρμακοποιοί πηγαίνουν τις συνταγές στον ΕΟΠΥΥ. Σε λίγες ημέρες αυτό θα αλλάξει και θα προσφέρουμε μια σημαντική υπηρεσία».

Η κοπή πίτας

Στο μεταξύ το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 στις 20:30 θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Φαρμακευτικού Συλλόγου στο ξενοδοχείο Valis. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από κοινού με τον Ιατρικό και Οδοντιατρικό Σύλλογο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το