Τοπικά

Μεταπτυχιακές σπουδές με θέμα «Εκπαίδευση για την Αειφορία και το Περιβάλλον» από το Π.Θ.

Το Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών και το Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, υλοποιούν Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με θέμα «Εκπαίδευση για την Αειφορία και το Περιβάλλον», για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.

Οι λεπτομέρειες για την παρακολούθηση του συγκεκριμένου μεταπτυχιακού προγράμματος ανακοινώθηκαν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσαν σήμερα ο Αντιπρύτανης Διοικητικών Θεμάτων Στέφανος Παρασκευόπουλος, ο Πρόεδρος του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής Μπάμπης Καραγιαννίδης, η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Στεριανή Ματσιώρη και ο διδάσκων Σοφοκλής Δρίτσας.

Όσοι παρακολουθήσουν το πρόγραμμα θα λάβουν Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών αφού παρακολουθήσουν και εξεταστούν επιτυχώς σε 6 μαθήματα (4 μαθήματα στο πρώτο εξάμηνο και 2 στο δεύτερο εξάμηνο. Επίσης, οι φοιτητές θα πρέπει να εκπονήσουν και να υποστηρίξουν επιτυχώς την Μεταπτυχιακή Διπλωματική Εργασία (60 ECTS συνολικά). Το συγκεκριμένο πρόγραμμα οδηγεί στην απονομή Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Εκπαίδευση για την Αειφορία και το Περιβάλλον» και ο μέγιστος αριθμός των εισακτέων ανέρχεται σε 40 άτομα, ενώ τα τέλη φοίτησης ανέρχονται συνολικά σε 2.500 ευρώ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το