Αθλητισμός

Μετάλλια και ρεκόρ για τη Νίκη σε κολυμβητικούς αγώνες στη Θεσσαλονίκη

Με μετάλλια και ρεκόρ επέστρεψε η αποστολή της Νίκης Βόλου από τη Θεσσαλονίκη, όπου έλαβε μέρος στους διασυλλογικούς αγώνες κολύμβησης προαγωνιστικών κατηγοριών τους οποίους διοργάνωσε ο Άρης Θεσσαλονίκης. Οι αγώνες έγιναν στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης και είχαν την επωνυμία «Αρηστεία 2020».
Η ομάδα συμμετείχε με 20 κολυμβητές και κολυμβήτριες της προαγωνιστικής, κατακτώντας 16 συνολικά μετάλλια (15 ατομικά κι ένα ομαδικό) και συγκεκριμένα εννέα χρυσά, δύο ασημένια και πέντε χάλκινα, καθώς και την τέταρτη θέση στη συνολική κατάταξη μεταλλίων, ενώ κατεγράφησαν και πέντε ρεκόρ. Την αποστολή, συνόδευσαν ο έφορος του τμήματος Νίκος Βενέτης, ο προπονητής Δημήτρης Αδαμόπουλος και γονείς των παιδιών.

Όσον αφορά τα αποτελέσματα, στα 200 ύπτιο η Αγορίτσα Καραΐσκου ήταν 1η με ρεκόρ αγώνων. Η ίδια αθλήτρια ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και στα αγωνίσματα των 200 ελεύθερο και 50 ύπτιο, κάνοντας και πάλι ρεκόρ αγώνων.

Στα 200 Μ.Α. η Ιουλία Νιζάμη, ήρθε 1η με ρεκόρ αγώνων. Η ίδια πήρε χρυσό και στα 100 ύπτιο. Δύο πρωτιές κατέγραψε και η Ευαγγελία Καραΐσκου, στα 100 πρόσθιο με ρεκόρ αγώνων και στα 50 πρόσθιο. Στα 50 ύπτιο πρώτευσε η Βασιλική Καλπία. Ο Θανάσης Ράπτης κατέκτησε χρυσό στα 100 και ασημένιο στα 200 ελεύθερο. Τρία ατομικά μετάλλια πήρε η Δήμητρα Μαλανδρίνου, το ασημένιο στα 200 Μ.Α. και χάλκινα σε 100 και 200 πρόσθιο. Την 3η θέση κατέκτησαν ακόμη ο Δημήτρης Κατραμάδας στα 100μ. και η Αθηνά Παπακρίβου στα 50 ύπτιο. Τέλος, 3η τερμάτισε η Νίκη στη σκυταλοδρομία 4Χ50 Μ.Ο. (11-12 ετών) με τις Αγορίτσα Καραΐσκου, Δήμητρα Μαλανδρίνου, Βασιλική Φιλίππου και Δήμητρα Μπαλαμπάνη. Το τμήμα κολύμβησης της Νίκης Βόλου, ευχαριστεί τον Άρη για τη φιλοξενία, καθώς κι όλους τους γονείς που βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη κι εμψύχωσαν τους μικρούς αθλητές κι αθλήτριες.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το