Ελλάδα

Μετακίνηση εκτός νομού – Σκέρτσος: Δεν εξετάζονται νέα μέτρα και περιορισμοί

Δεν εξετάζονται περιορισμοί ούτε νέα μέτρα για τις χερσαίες μετακινήσεις εκτός νομού, όπως τόνισε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Άκης Σκέρτσος την Τετάρτη 7 Ιουλίου. Ο κ. Σκέρτσος ξεκαθάρισε ότι δεν εξετάζεται να εφαρμοστούν και για τις χερσαίες μετακινήσεις όσα ισχύουν για τις μετακινήσεις με πλοία και αεροπλάνα προς τα νησιά, δηλαδή δεν υπάρχει -αυτή τη στιγμή- το ενδεχόμενο να είναι απαραίτητα PCR η rapid τεστ για τις μετακινήσεις των πολιτών.
Όπως τόνισε ο Άκης Σκέρτσος στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, τέτοια μέτρα είναι πολύ δύσκολο να εφαρμοστούν στις χερσαίες μετακινήσεις και ειδικά στις μετακινήσεις με ΙΧ.

Δεν θα παρθούν οριζόντια μέτρα
Παράλληλα, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ υπογράμμισε για ακόμα μία φορά πως δεν εξετάζεται η επιβολή οριζόντιων μέτρων για τη διασπορά του κορονοϊού, καθώς οι περισσότεροι πολίτες είναι εμβολιασμένοι.
Μάλιστα, ο κ. Σκέρτσος τόνισε ότι τις τελευταίες ημέρες αυξήθηκαν και τα ραντεβού για εμβολιασμό είτε λόγω του κινδύνου από τη μετάλλαξη Δέλτα, είτε λόγω των κινήτρων για την ενθάρρυνση των εμβολιασμών.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το