Ελλάδα

Μετακίνηση από δήμο σε δήμο: «Οχι» των ειδικών σε κωδικό 6 τις καθημερινές

Το να επιτρέπονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις με αυτοκίνητα μόνο τα Σαββατοκύριακα, όπως δηλαδή ισχύει μέχρι σήμερα εισηγήθηκε η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων κατά τη διάρκεια της διάσκεψης των ειδικών την Παρασκευή 9 Απριλίου. Επομένως, οι μετακινήσεις με οχήματα από δήμο σε δήμο με αποστολή SMS 6 στο 13033 εξακολουθεί να επιτρέπεται μόνο τα Σαββατοκύριακα και αποκλειστικά για άσκηση.

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του ethnos.gr, παρά το γεγονός ότι στο τραπέζι της σύσκεψης των λοιμωξιολόγων είχε πέσει το θέμα της μετακίνησης από δήμο σε δήμο και τις καθημερινές με αυτοκίνητο με κωδικό 6 στο 13033, αυτό φαίνεται να μην γίνεται, καθώς οι ειδικοί εισηγήθηκαν αρνητικά. Ετσι, οι μετακινήσεις από δήμο σε δήμο μόνο τις καθημερινές – από Δευτέρα έως Παρασκευή – θα γίνονται μόνο για επισκέψεις σε κομμωτήρια και λιανεμπόριο (με sms στο 13032 και ραντεβού στα καταστήματα).

Σημειώνεται πως εξακολουθούν να επιτρέπονται οι μετακινήσεις από δήμο σε δήμο και τις καθημερινές για άσκηση με SMS 6 στο 13033 αλλά μόνο με τα πόδια ή με ποδήλατο.

Πηγή: Έθνος

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το