Αθλητισμός

Μεταγραφών συνέχεια για τον Γ.Σ. Αλμυρού

Συνεχίζεται από την Διοικούσα Επιτροπή του Γ.Σ. Αλμυρού η συμπλήρωση του ρόστερ της ομάδας, με την απόκτηση του αμυντικού Κόκκα Βαλάντη από τον Ρήγα Φεραίο, που αποτέλεσε βασικό πυλώνα της ανόδου της ομάδας στη Γ΄Εθνική και στην στη παραμονή αυτής στη συνέχεια.
Ακόμη προωθήθηκε από τις ακαδημίες στη πρώτη ομάδα ο δεκαεξάχρονος επιθετικός Νικόλαος Καραγεωργόπουλος
Παράλληλα η Διοικούσα Επιτροπή ενημερώνει τους γονείς και τους μικρούς φίλους του Γ.Σ.Αλμυρού ότι αρχίζουν οι εγγραφές στις ακαδημίες ποδοσφαίρου του συλλόγου μας. Για τον σκοπό αυτό καλεί τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 στο Δημοτικό Στάδιο «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΡΑΓΑΖΟΣ», όλους τους γονείς που θέλουν να εγγράψουν τα παιδιά τους στις ακαδημίες ποδοσφαίρου και έχουν γεννηθεί το έτος 2010 και προγενέστερα.
«Στόχος και φιλοσοφία του Δ.Σ και της Δ.Ε είναι η δημιουργία πρότυπων ακαδημιών με στόχο την ανάδειξη και προώθηση ταλέντων της περιοχής μας, ισάξιων αυτών που ανεδείχθησαν από τα σπλάχνα του ιστορικού μας συλλόγου, όπως των, Βασιλάκου, Σταματίου, Κωστούλα, Λαγού και πολλών άλλων. Όλοι μαζί λοιπόν στη κοινή προσπάθεια ανάδειξης της αίγλης και της 90χρονης ένδοξης ιστορίας του Γ.Σ.Αλμυρού, μέσα από τη δουλειά που πρέπει να γίνει με τα δικά μας παιδιά» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ομάδα. Σημειώνεται ότι η Δ.Ε. ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Αλμυρού παρέθεσε γεύμα στην ποδοσφαιρική ομάδα σε ψησταριά στο παζάρι του Αλμυρού.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το