Αθλητισμός

Μεταγραφή που θα κάνει αίσθηση επιδιώκει η Νίκη σύμφωνα με τον τεχνικό διευθυντή Ρήγα Στύλα

Τις κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου αποκάλυψε ο Ρήγας Στύλας, που υποστήριξε ότι η Νίκη προσπαθεί να ολοκληρώσει μια μεταγραφή που θα κάνει αίσθηση.

Ο Ρήγας Στύλας μίλησε στην εκπομπή του Γ. Καρδαμάκη στον Sport FM «Αθλητισμός χωρίς όρια» για τα εξής θέματα:
Για το αν πέτυχε ο σχεδιασμός με τα δεδομένα του α’ γύρου: «Όταν δημιουργείς μία ομάδα σίγουρα θα γίνουν και λάθη. Σε όλα τα καινούργια πρότζεκτ πάντα υπάρχουν κάποια κενά, τα οποία πρέπει να είσαι ικανός στη διάρκεια της χρονιάς να τα αναπληρώσεις. Διορθώσαμε κάποιες λανθασμένες κινήσεις και σκεφτόμαστε συνέχεια, ακόμη και στην ανάπαυλα των Χριστουγέννων, πώς θα φτάσουμε πιο ψηλά και θα γίνουμε καλύτεροι».
Για τους πολλούς τραυματισμούς: «Επειδή η ομάδα ξεκίνησε τελευταία προετοιμασία, από την αρχή γνωρίζαμε πως οτιδήποτε συμβεί, θα συμβεί μέσα στο πρωτάθλημα. Ήταν αναπόφευκτο αυτό, τον χρόνο δεν μπορείς να τον γυρίσεις πίσω. Προσπαθήσαμε και κάναμε το καλύτερο όσον αφορά την αποθεραπεία των ποδοσφαιριστών, ώστε να επιστρέψουν όσο πιο γρήγορα γίνεται. Θεωρώ ότι δεν είχαμε τραυματισμούς μεγάλης διάρκειας. Είχαμε τραυματισμούς, οι οποίοι ήταν απολύτως φυσιολογικοί, διότι δεν έγινε η κατάλληλη προετοιμασία. Ήμασταν και γι’ αυτό προετοιμασμένοι, το παλέψαμε και θέλω να πιστέψω ότι το καταφέραμε. Σίγουρα όταν έχεις τραυματισμούς μέσα στο πρωτάθλημα είναι εμπόδιο για τον προπονητή και για το αποτέλεσμα που περιμένεις να φέρει».

Για την επιλογή του Ισαάκ Χοβέ: «Αυτή η επιλογή είχε και κάποια μελανά σημεία όσον αφορά την ελληνική νοοτροπία και όσον αφορά τον τρόπο σκέψης παιχνιδιού. Είναι ένας νέος προπονητής που του δώσαμε ένα πολύ καλό πρότζεκτ και πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Του εξήγησα κι εγώ, πολύ καιρό πριν έρθει στην Ελλάδα, ότι πρέπει να μπει στην ελληνική νοοτροπία. Το δοκιμάσαμε, δεν μας βγήκε και τελειώσαμε τη συνεργασία μας άψογα, όπως την αρχίσαμε. Η ζωή συνεχίζεται, το ποδόσφαιρο δε σταματάει ποτέ. Επιλογές πάντα υπάρχουν. Αλλάξαμε άρδην και πολύ γρήγορα όλο αυτό και θέλω να πιστεύω ότι έγινε με πολύ μεγάλη επιτυχία».
Για τις μεταγραφές που σχεδιάζονται: «Είμαστε σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με δύο δύσκολους στόχους, από τους οποίους αν ένας από τους δύο ολοκληρωθεί, πιστεύω ότι θα κάνει αίσθηση στην πόλη του Βόλου. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή σε διαπραγμάτευση. Θέλω να πιστεύω ότι ένα από τα δύο ονόματα θα «κλειδώσουν».

Για τις θέσεις όπου θα αποκτηθούν ποδοσφαιριστές: «Η μία θέση που πρέπει να συμπληρωθεί είναι αυτή του δεξιού εξτρέμ, που θα μπορεί ταυτόχρονα να παίξει και σαν δεύτερος φορ. Ακόμη μία θέση που κοιτάμε είναι στους στόπερ. Αν ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις και καλύψουμε αυτά τα δύο κενά η ομάδα θα είναι συμπληρωμένη».
Για το αν είναι μικρό το ρόστερ: «Είναι εμφανές πλέον ότι η Νίκη Βόλου έχει μία 18άδα… ενδεκαδάτη. Δεν έχει μία 18αδα που αποτελείται από 14-15 ποδοσφαιριστές που είναι ενδεκαδάτοι και οι υπόλοιποι έρχονται από πίσω, για να αναπληρώσουν τα κενά. Οι οπαδοί μας να περιμένουν δύο έως τρεις κινήσεις».
Για το αν άλλαξαν οι στόχοι με την πορεία στον α’ γύρο: «Οι στόχοι δεν άλλαξαν ποτέ. Το ξεκίνημα που κάναμε πήγε να αλλάξει την εικόνα, αλλά η Νίκη, σαν οικογένεια που είναι πλέον, κατάφερε κάπως να το ισορροπήσει. Θέλω να πιστεύω ότι στον β’ γύρο θα είμαστε ακόμα πιο καλοί και θα πάρουμε ό,τι μας αξίζει μέσα στο γήπεδο».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το