Ροή

Μετά τον Οπούντιο η Νίκη θέλει να κερδίσει και τον Τύρναβο σήμερα εκτός έδρας

Να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό επιθυμεί η Νίκη. Μετά την επιτυχία επί του Οπούντιου Μαρτίνου θέλει να κερδίσει και τον Τύρναβο σήμερα εκτός έδρας (15.00) για την 26η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Χωρίς τους τιμωρημένους Ιβανίδη και Παπαδόπουλο θα παραταχθούν σήμερα οι «κυανόλευκοι».

 Δείγματα εξαιρετικής ομάδας παρουσίασε το περασμένο Σάββατο η Νίκη. Ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο είχε πάρα πολύ καλή απόδοση, σημειώνοντας δύο τέρματα και δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες.

Κι όλα αυτά τη στιγμή που ο αγώνας διεξήχθη υπό βροχή και το τερέν ήταν αρκετά βαρύ. Παρ’ όλα αυτά το συγκρότημα του Κώστα Βελιτζέλου έδειξε το καλό του πρόσωπο και φρόντισε να «θυμίσει» στον αντίπαλο ποιος είναι το «αφεντικό» του ματς.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν ήταν εύκολη, καθώς ο Οπούντιος διέψευσε τη βαθμολογική του θέση παίζοντας καλό ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες. Έτσι το θέαμα ήταν πλούσιο και ο κόσμος το ευχαριστήθηκε με την ψυχή του.

Ωστόσο στη Νίκη δεν προλαβαίνουν ούτε να…πανηγυρίσουν. Κι αυτό γιατί σήμερα έχουν πάλι αγώνα πρωταθλήματος. Πιο συγκεκριμένα την Τετάρτη διεξάγεται εμβόλιμα η 26η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, με τη βολιώτικη ομάδα να αντιμετωπίζει τον Τύρναβο εκτός έδρας.

Η συνάντηση θα αρχίσει στις 15.00 και οι «κυανόλευκοι» θέλουν να συνεχίσουν νικηφόρα. Οδηγός τους θα είναι το ματς με τον Οπούντιο, όπου η εμφάνιση ήταν εξαιρετική όπως προαναφέραμε.

Η λογική λέει πως ο Κώστας Βελιτζέλος θα εφαρμόσει παρόμοια τακτική. Το περασμένο Σάββατο είδαμε τον Θεσσαλονικιό τεχνικό να παρατάσσει την ομάδα του με 4-2-3-1 κι όχι με 4-3-3 όπως στα προηγούμενα ματς. Πιο συγκεκριμένα τοποθέτησε τον Νίκο Ιορδανίδη ως επιτελικό μέσο έχοντας πίσω του τους Αλέξανδρο Μπιτσάκο και Κώστα Κιπτίου. Οι τρεις παίκτες τα πήγαν περίφημα και θα διατηρήσουν τη θέση τους στο βασικό σχήμα.

Ωστόσο ο 43χρονος τεχνικός είναι υποχρεωμένος να προβεί σε αλλαγές στα άκρα της άμυνας εξαιτίας τιμωριών. Δαυίδ Ιβανίδης και Θοδωρής Παπαδόπουλος συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες και θα απουσιάσουν σήμερα. Το πρόβλημα είναι ακόμη μεγαλύτερο στην αριστερή πτέρυγα, αφού θα λείψει και ο Σπύρος Αναστασίου, ο οποίος είναι «λαβωμένος» στον ώμο.

Αυτό υποχρεώνει την τεχνική ηγεσία να κάνει «αλχημείες» για να καλύψει τα κενά. Έτσι θα επιστρατευτεί ο Ευθύμης Κοτίτσας, ο οποίος επιστρέφει μετά το ματς με τον Οπούντιο Μαρτίνου, όπου απουσίαζε και μαζί με τον Στέλιο Αλεξανδρή θα τοποθετηθούν στα δύο άκρα της αμυντικής γραμμής.

Από κει και πέρα επιστρέφει ο Χρήστος Κανελλόπουλος, που εξέτισε την ποινή του το περασμένο Σάββατο και θα επανέλθει στην κορυφή της επίθεσης. Στον πάγκο θα καθίσει μάλλον ο Σαντίκ Μπαλαράμπε, που προέρχεται και από τραυματισμό.

Μια πιθανή ενδεκάδα της Νίκης θα είναι η ακόλουθη: Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Βρονταράς, ενώ στα μετόπισθεν θα τοποθετηθούν οι Αλεξανδρής, Κοτίτσας (στα άκρα), Χολέβας και Ναουμίδης (σέντερ μπακ). Στη μεσαία γραμμή θα παίξουν οι Μπιτσάκος, Κιπτίου (στον άξονα), Ελευθεριάδης (δεξιά), Σκοπελίτης (αριστερά), με τον Ιορδανίδη να κινείται λίγο πιο πίσω από τον Κανελλόπουλο, που θα αποτελέσει την «αιχμή του δόρατος».

Επίσης στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν και οι Στούκας, Βέργος, Κόλα, Ματθαίου, Μέτσε, Μπαλαράμπε, Τσορμπαντζής. Αντίθετα εκτός έμεινε πάλι ο Χεράρδο Νοριέγα, γεγονός που σίγουρα προξενεί ερωτηματικά, καθώς συμβαίνει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

Τη σημερινή συνάντηση θα διευθύνει ο Γιώργος Μάντζιος. Βοηθοί του θα είναι οι Θανάσης Κόλλιας και Θανάσης Θανασιάς όλοι από την ΕΠΣ Ηπείρου. Χρέη παρατηρητή θα εκτελεί ο Γιώργος Μπίνος από την Ένωση Πέλλας.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως χθες από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώθηκε ότι έπειτα από αίτημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, εκδόθηκε απόφαση από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, σύμφωνα με την οποία απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φίλων της Νίκης στον Τύρναβο.

 

Ο Τύρναβος

Κομπλέ θα παραταχθεί σήμερα ο Τύρναβος, καθώς ο προπονητής Μιλτιάδης Ζιάκας δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα στον αγωνιστικό τομέα. Οι «κυανέρυθροι» μετά τους έξι βαθμούς που κατέκτησαν στις δύο τελευταίες αγωνιστικές «σκαρφάλωσαν» στην 7η θέση με 32 βαθμούς και ατενίζουν το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Επομένως σήμερα θα τα δώσουν όλα για τη νίκη, προκειμένου να συνεχίσουν να βρίσκονται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Υπενθυμίζουμε πως ο Τύρναβος είχε κατορθώσει να «αποδράσει» με «λευκή» ισοπαλία από το «Παντελής Μαγουλάς» στο αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου με αντίπαλο τη Νίκη έχοντας μάλιστα πολύ καλή απόδοση. Αυτό αποδεικνύει πως το βολιώτικο συγκρότημα θα έχει δύσκολο έργο σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο του Τυρνάβου.

Η αποστολή της λαρισαϊκής ομάδας απαρτίζεται από την εξής σύνθεση: Παπαγιάννης, Κούτσικος, Νασιάκος, Παπαχρήστος, Αϊβάζης, Μπαρούτας, Καρλιάμπας, Λούγκος, Λίταινας, Τασιούλης, Βούζας, Κωστούλας, Γελαλής, Νούσιος, Κόκκορας, Τσιάγκος, Ζβερκούλης, Κρίτσας, Καρατάσιος, Μητσογιάννης, Κεσίδης, Μανιούτης, Χρηστίδης.

 

Share
Ετικέτες: ΝίκηΤύρναβος

Πρόσφατα άρθρα

Εργαζόμενη βίωσε «ακραίο εργασιακό bullying» όταν θέλησε να αποχωρήσει για να βγει στη σύνταξη

Μία σοβαρότατη καταγγελία για εργασιακό bullying σε 60χρονη, που εργαζόταν σε ιδιωτική εταιρεία, έρχεται στο…

19 Μαρτίου 2024

Εισαγγελική έρευνα για λαρισαϊκή εταιρεία γερανών – Εναπόθεσε συντρίμμια της σιδηροδρομικής τραγωδίας στο Κουλούρι

Προκαταρκτική έρευνα παρήγγειλε η διευθύνουσα την Εισαγγελία Εφετών Λάρισας σχετικά με το έργο εταιρείας γερανών…

19 Μαρτίου 2024

Αγόρασε λάδι για ελαιόλαδο και τελικά ήταν ηλιέλαιο με χρωστικές

Θύμα απατεώνων έπεσε γυναίκα στον Ωρωπό, καθώς ζευγάρι τής πούλησε μέσω διαδικτύου ηλιέλαιο με χρωστικές,…

19 Μαρτίου 2024

Αναστάτωση σε σχολείο από φωτιά σε φωτιστικό αίθουσας

Αναταραχή επικράτησε νωρίς σήμερα το πρωί της Τρίτης σε σχολείο της Λάρισας, από φωτιά που…

19 Μαρτίου 2024

17χρονος Αλβανός χτύπησε με αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιά 39χρονο και 26χρονο μετά από καβγά

Στη σύλληψη ενός 17χρονου Αλβανού, ο οποίος φέρεται να τραυμάτισε μα μαχαίρι στην κοιλιά ένα…

19 Μαρτίου 2024

Βρέθηκε σπασμένο λουκέτο κοντά σε χώρο με εκπαιδευτικό πυρηνικό αντιδραστήρα στο ΑΠΘ – Τι λέει ο πρύτανης

Αναστάτωση έχει προκαλέσει η είδηση για προσπάθεια εισβολής αγνώστων σε χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης,…

19 Μαρτίου 2024