Η Απτυχίωτη

Μετά το Πάσχα έτοιμος ο κόμβος Παλαιών (Εναέριο Βίντεο)

Η περιοχή γύρω από το σταθμό των ΚΤΕΛ Μαγνησίας έχει γίνει, εδώ και περίπου ένα μήνα, ένα τεράστιο εργοτάξιο, λόγω του έργου του κυκλικού κόμβου. Η κυκλοφορία έχει εκτραπεί, τόσο γι’ αυτούς που εισέρχονται στην πόλη, όσο και γι’ αυτούς που εξέρχονται μέσα από την περιοχή των Παλαιών, δημιουργώντας ουρές αυτοκινήτων.

Οι Βολιώτες οδηγοί έχουν επιδείξει υπομονή και καρτερικότητα, συμβάλλοντας, με τον τρόπο τους, στην ομαλή ολοκλήρωση του έργου και πάντα με το σκεπτικό ότι το συγκεκριμένο έργο είναι απλό στην υλοποίησή του και με μικρής διάρκειας χρόνο κατασκευής. Η δέσμευση της Δημοτικής Αρχής ήταν ότι ο κόμβος θα παραδινόταν, την Τετάρτη 4 Απριλίου, δηλαδή την Μεγάλη Τετάρτη, έτσι ώστε να μην ταλαιπωρηθούν οι Πασχαλινοί επισκέπτες, που, όπως κάθε χρόνο, ευτυχώς, σε μεγάλο αριθμό, επιλέγουν για τις γιορτινές διακοπές τους τον Βόλο και το Πήλιο.

Η στήλη «Απτυχίωτη» εξασφάλισε αποκλειστικά εναέρια πλάνα, σύμφωνα με τα οποία φαίνονται τα συνεργεία να δουλεύουν, αλλά ο χρόνος μάλλον δεν είναι σύμμαχός τους. Ο κόμβος φαίνεται να έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο εκκρεμούν πολλές επιφανειακές εργασίες, όπως οι επιστρώσεις των πεζοδρομίων εντός και περιμετρικά του κόμβου, η ασφαλτόστρωση και προφανώς η διαγράμμιση και η σήμανση του έργου.

Περιμέναμε, λοιπόν, να δούμε αν θα καθίστατο εφικτό να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα που είχε δημοσιοποιήσει αρχικά η δημοτική αρχή, έτσι ώστε να προλαβαίναμε να υποδεχτούμε τους επισκέπτες της περιοχής μας ως καλοί νοικοκυραίοι, μέρες που έρχονται. Και, ω του θαύματος (!), δυστυχώς για όλους μας, η ολοκλήρωση του κόμβου πήρε παράταση για την Παρασκευή μετά το Πάσχα… Τότε θα δούμε κυκλοφοριακά το Φως το Αληθινό…

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το