Τοπικά

«Μετά τις επεμβάσεις “κομάντο” με τα αλυσοπρίονα, τις μπουλντόζες και τις μηνύσεις μας καλούν σε ενημέρωση… Όχι, δεν μας είμαστε εκεί»

“Όχι, εμείς δεν θα είμαστε εκεί” ξεκαθαρίζουν οι κάτοικοι της οδού Καραμπατζάκη απαντώντας στο κάλεσμα της δημοτικής αρχής την Πέμπτη στις 7  το βράδυ στο Δημαρχείο. Σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή Δημοτών Κραυσίδωνα, τονίζει πως το κάλεσμα της δημοτικής αρχής ήρθε κατόπιν εορτής και πως οι κάτοικοι δεν ξεχνούν όσα έκανε η δημοτική αρχή τις προηγούμενες ημέρες.

Η ανακοίνωση της Επιτροπής  Δημοτών Κραυσίδωνα:

Η κίνηση ενημέρωσης του κόσμου από τον δήμο Βόλου για την Καραμπατζάκη, θεωρητικά και πρακτικά έρχεται κατόπιν εορτής. Το ¨΄έργο¨ το είδαμε σε πρώτη προβολή στις 20 και 21 Νοεμβρίου στην Καραμπατζάκη, εκεί στον Κραυσίδωνα, απέναντι στα αλυσοπρίονα και τις μπουλντόζες να καταστρέφουν την ομορφιά της περιοχής.
Το είδαμε με την απίστευτη συμπεριφορά σας και τον ¨φερετζέ¨ που φοράγατε όταν ήσασταν μπροστά στις κάμερες ή όταν ήσασταν εκτός. Δύο πρόσωπα σε ένα σώμα. Τη Δευτέρα 20-11-2017 κάνετε την επέμβαση με τα αλυσοπρίονα, ξέρατε ότι ο κόσμος που αγωνίζεται για το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής θα ήταν στο Δημαρχείο για τη συνεδρίαση σχετικά με την Καραμπατζάκη και την καύση σκουπιδιών RDF-SRF. Ήταν 11:00 το πρωί , τότε που επιλέξατε και την ταυτόχρονη επέμβαση στην Καραμπατζάκη. Δεν θέλατε κόσμο, όλα τα ¨ωραία¨ θέλετε να τα απολαμβάνετε μόνοι σας. Δεν σας έκατσε όμως!

Την άλλη μέρα Τρίτη 21-11-2017 επεμβήκατε στην περιοχή ως κομάντο…με τέσσερα συνεργεία, σε τέσσερα διαφορετικά σημεία της Καραμπατζάκη, θέλατε εκεί στην πράξη να μας δείξετε πόσο μεθοδικοί και αποτελεσματικοί είσαστε. Μπουλντόζες, φορτηγά, κομπρεσέρ μαζί με τη φυσική σας παρουσία, ό,τι απαιτείται για την γρήγορη καταστροφή και τη δημιουργία τετελεσμένων στην περιοχή. Σπάσατε τμήμα της όμορφης διαμόρφωσης, ξεριζώσατε δέντρα που ποτέ δεν θα μπορέσουν να μεταφυτευτούν, στολίσατε με τα γνωστά και προσφιλή σας επίθετα τους αντιδρώντες, σύρατε στα δικαστήρια και στα κρατητήρια πολίτες και δημοτικούς συμβούλους, κατηγορήσατε τους πολίτες για βιαιοπραγία σε εργαζόμενους του Δήμου. Είστε απίστευτοι!

Και τώρα έρχεται το κάλεσμα ενημέρωσης για τη διαμόρφωση της ¨ήπιας¨ κυκλοφορίας στην Καραμπατζάκη και Ζάχου. ΟΧΙ, εμείς δεν θα είμαστε εκεί, το ¨΄έργο¨ το είδαμε, το ξέρουμε και μας στο αναλύσατε στο πεδίο δηλαδή στην πράξη, εκεί στην Καραμπατζάκη. Εμείς θα είμαστε εδώ και όπως σας το έχουμε ξανά πει. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!

Ο κάτοικος της περιοχής Γ. Ινεπολόγου σημειώνει σε επιστολή του:

“Φίλοι συμπολίτες,
Κατά τον Αϊνστάιν, οποιοσδήποτε ευφυής βλάκας μπορεί να κάνει τα πράγματα μεγαλύτερα, πιο περίπλοκα, πιο βίαια. Χρειάζεται το άγγιγμα της μεγαλοφυΐας -και πολύ θάρρος- για να κινηθούμε προς την αντίθετη κατεύθυνση. Πράγματα που λείπουν από την δημοτική αρχή. Η κίνηση ενημέρωσης του κόσμου, θεωρητικά, από τον δήμο Βόλου έρχεται κατόπιν εορτής. Δεν γνωρίζουν ότι πρώτα συλλαμβάνεται η θεωρία. Η πράξη έρχεται δεύτερη και έχει αποδειχθεί ότι είναι τόσο το μπούλινγκ της δημοτικής αρχής κατά συμπολιτών μας όσο και η καταστροφή του περιβάλλοντος. Στην προσπάθεια εξευτελισμού των συμπολιτών μας δεν γινόμαστε κοινωνοί. Σας έδωσε το μάθημα δημοκρατίας ο συμπαθέστατος εργάτης που σύρατε με το ζόρι στο κατώφλι της αστυνομίας για να ψευδομαρτυρήσει και να ικανοποιήσει τα άγρια ένστικτά σας. Μπράβο φίλε παρόλο που το μεροκάματό σου είναι πενιχρό.
Η αναλγησία και η καταστροφή του περιβάλλοντος είναι η σημαία της δημοτικής αρχής. Θα τους χαρίσουμε την άνεση της μοναξιάς τους στο Δημοτικό Συμβούλιο
Εμείς θα είμαστε πάντα στις επάλξεις της Καραμπατζάκη για την ενημέρωση των συμπολιτών μας απέναντι στον σκοταδισμό και την ποδοσφαιρική αλητεία.
30 χρόνια μας διώκει η ελίτ του Δήμου Βόλου. Όπως τότε τις μακρινές παλιές εποχές των προσφύγων γονιών μας. Αυτοί στάθηκαν όρθιοι. Δεν πρέπει να τους
προδώσουμε. Η παρακάτω φωτογραφία περιέχει όλο το νόημα της συμπεριφοράς της ελίτ των βολιωτών απέναντι στους περήφανους κατοίκους της Νέας Ιωνίας και των παρυφών του Βόλου. Μπορούμε να τους χαιρόμαστε για λίγο ακόμη.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το