Αθλητισμός

Μετά τις 19 Ιουνίου τα νεότερα για την αναδιάρθρωση που περιμένει η Νίκη

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα συνάντηση της Σούπερ Λιγκ 2 με τη Σούπερ Λιγκ και την ΕΠΟ. Έτσι τα νέα για την αναδιάρθρωση μετατίθενται για μετά τις 19 Ιουνίου, όταν θα έχουν διενεργηθεί οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στον συνεταιρισμό, με συνέπεια η Νίκη να παραμένει στο… ακουστικό της
Με μεγάλο ενδιαφέρον περίμεναν στη Νίκη τη συνάντηση των εκπροσώπων της Σούπερ Λιγκ 2 με εκείνους της Σούπερ Λιγκ και της ΕΠΟ. Βασικό θέμα θα ήταν η αναδιάρθρωση των κατηγοριών και θα φαίνονταν κατά πόσο είναι «ζεστές» γι’ αυτό το θέμα οι ομάδες της κορυφαίας τη τάξει κατηγορίας.
Για παράδειγμα αν οι ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ συναινέσουν στην αύξηση του αριθμού τους κατά δύο (δηλαδή να γίνουν 16), αυτό θα… συμπαρασύρει και τις παρακάτω κατηγορίες. Αυτό σημαίνει ότι τον ίδιο αριθμό ομάδων (16) θα διαθέτει τόσο η Σούπερ Λιγκ 2, όσο και η Φούτμπολ Λιγκ.

Εάν αυτό το ενδεχόμενο πραγματοποιηθεί, θα σημάνει και την ταυτόχρονη άνοδο της Νίκης στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Ωστόσο οι διοικούντες τη βολιώτικη ΠΑΕ θα χρειαστεί να περιμένουν κι άλλο στο… ακουστικό τους, αφού η προγραμματισμένη για σήμερα συνάντηση μεταξύ ΕΠΟ, Σούπερ Λιγκ και Σούπερ Λιγκ 2 αναβλήθηκε.
Αιτία για την αναβολή αυτή ήταν οι εκλογές που θα γίνουν στη Σούπερ Λιγκ. Πιο αναλυτικά την ερχόμενη Παρασκευή θα διενεργηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Μηνά Λυσάνδρου. Επομένως αποφασίστηκε οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν για ενδεχόμενη αναδιάρθρωση να ληφθούν από τον επόμενο πρόεδρο.
Τα παραπάνω σημαίνουν ότι η αναμονή για τη Νίκη και τις υπόλοιπες ομάδες παρατείνεται. Έτσι οι «κυανόλευκοι» θα χρειαστεί να περιμένουν ακόμη περισσότερο για να γνωρίζουν σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται τη νέα χρονιά.
Τέλος, με πρόστιμο 1.500 ευρώ τιμωρήθηκε η ΠΑΕ Νίκη για τα όσα είχαν διαδραματιστεί στον εντός έδρας αγώνα με το Αιγάλεω.

Ανακοίνωση της Ακαδημίας Μπάσκετ της Νίκης Βόλου
Με αφορμή το τέλος της αγωνιστικής περιόδου η Ακαδημία Μπάσκετ του ΓΣΒ «Η Νίκη» εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Μια αθλητική χρονιά ολοκληρώνεται, διαφορετική σίγουρα από τις προηγούμενες μετά το ξέσπασμα της επιδημίας του κορωνοϊού. Οι ομάδες της Ακαδημίας του συλλόγου μας φιλοξενήθηκαν για μια ακόμη χρονιά στο 2ο Γυμνάσιο της Νέας Ιωνίας. Όλα αυτά τα χρόνια είχαμε μια αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία με την εκάστοτε διεύθυνση του σχολείου.
Παρόλα αυτά δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε ιδιαίτερα στη στήριξη και τη βοήθεια που μας παρέχει η σημερινή διευθύντρια του σχολείου κ. Ματίνα Ζαφειρίου. Μια γυναίκα που τιμά με τις ενέργειές της το λειτούργημα του εκπαιδευτικού.
Με την καθοριστική συμβολή της σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε δράσεις στο χώρο του σχολείου που προάγουν το άθλημα της καλαθοσφαίρισης και αναδεικνύουν τον κοινωνικό ρόλο του αθλητισμού. Η κα Ζαφειρίου μας στήριξε και στη δύσκολη συγκυρία της διαχείρισης του κλίματος που έφερε η πανδημία του κορονοϊού και μπορέσαμε να ξεπεράσουμε προκαταλήψεις και φαινόμενα κοινωνικού αποκλεισμού.
Η διοικούσα επιτροπή καλαθοσφαίρισης του συλλόγου μας ευχαριστεί θερμά την κα Ζαφειρίου και προσβλέπει στη συνέχιση της συνεργασίας μας

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το