Τοπικά

ΜέΡΑ 25: Επίθεση στην εκπαιδευτική κοινότητα από την Κεραμέως

“Συνεχίζει την επίθεσή της στην εκπαιδευτική κοινότητα η κ. Κεραμέως” τονίζει σε ανακοίνωσή της η Περιφερειακή Συντονιστική Επιτροπή Μαγνησίας του ΜέΡΑ 25 επισημαίνει ότι μετά τα κατάπτυστα νομοσχέδια που πέρασε- με το τελευταίο να μπαίνει προς ψήφιση την επόμενη εβδομάδα- επιχειρείται η πλήρης αναμόρφωση του εκπαιδευτικού τοπίου.
Σύμφωνα με την Συντονιστική Επιτροπή, τελευταία πράξη στον πόλεμο αυτό ήταν η συνέντευξή της στον Αθηναϊκό τύπο, όπου ανακοίνωσε κυρώσεις στους εκπαιδευτικούς που αντιδρούν στις διατάξεις του νέου νομοσχεδίου.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της:
«Συγκεκριμένα όσον αφορά στην αξιολόγηση η κ. Κεραμέως δήλωσε πως αυτή θα είναι υποχρεωτική και πως όποιος αρνηθεί τη συμμετοχή του θα είναι αντιμέτωπος με συνέπειες όπως η μη μισθολογική εξέλιξη και η παρακράτηση μισθού ως ένα μήνα. Είναι σαφές πως από τη μεριά της κυβέρνησης έχει χαθεί, εάν υπήρχε ποτέ, οποιαδήποτε έννοια συναίνεσης οδηγώντας τη σε μια αυταρχική στροφή ακραίας επιβολής με κάθε μέσο των προθέσεών της παρά τις συνεχείς και έντονες αντιδράσεις της κοινωνίας».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το