Ελλάδα

#Μένουμε_σπίτι: Ο Αλέξης Τσίπρας μένει σπίτι και βλέπει παιδικά με το γιο του

Και ο Αλέξης Τσίπρας τηρεί ευλαβικά το #Μένουμε_σπίτι με τον ηγέτη της αντιπολίτευσης, να συμπολιτεύεται ως οφείλει με το μέτωπο κατά του κορωνοϊού και στέλνει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση για την ατομική ευθύνη που φέρει ο καθένας από εμάς.
Με μία φωτογραφία που ανάρτησε στον λογαριασμό του στο instagram ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάθεται στο τραπέζι του σπιτιού του και παρακολουθεί μαζί με τον γιο του στον υπολογιστή, μια παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων.

Σε άλλη φωτογραφία κάθεται μόνος του και παρακολουθεί μέσω υπολογιστή τα τεκταινόμενα και επικοινωνεί με τους συνεργάτες του. Στο μήνυμά του, αναφέρει: «Αυτές τις μέρες περιορίζουμε όσο είναι δυνατόν τις μετακινήσεις μας. Βγαίνουμε από το σπίτι μόνο όταν είναι απαραίτητο.
Δουλεύουμε και επικοινωνούμε αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες.
Δε σταματάμε τις συνεργασίες ούτε τις συσκέψεις με τους συνεργάτες μας. Ας είναι καλά το Skype…
Και το κυριότερο αξιοποιούμε το χρόνο για κάτι πολύτιμο που συνήθως οι ρυθμοί της καθημερινότητάς μας δε μας επιτρέπουν. Να επικοινωνήσουμε ουσιαστικά και να περάσουμε δημιουργικά περισσότερες ώρες με τους δικούς μας ανθρώπους.»

View this post on Instagram

Αυτές τις μέρες περιορίζουμε όσο είναι δυνατόν τις μετακινήσεις μας. Βγαίνουμε από το σπίτι μόνο όταν είναι απαραίτητο. Δουλεύουμε και επικοινωνούμε αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες. Δε σταματάμε τις συνεργασίες ούτε τις συσκέψεις με τους συνεργάτες μας. Ας είναι καλά το Skype… Και το κυριότερο αξιοποιούμε το χρόνο για κάτι πολύτιμο που συνήθως οι ρυθμοί της καθημερινότητάς μας δε μας επιτρέπουν. Να επικοινωνήσουμε ουσιαστικά και να περάσουμε δημιουργικά περισσότερες ώρες με τους δικούς μας ανθρώπους. #μενουμε_σπιτι #μενουμεσπιτι #μενουμεστοσπιτι #menoumespiti #StayHome

A post shared by Alexis Tsipras, Αλέξης Τσίπρας (@alexistsipras) on

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το