Θ Plus

Η Μενούνος άνοιξε ελληνική καντίνα στη Βοστώνη μετά το πρόβλημα υγείας της

Ενα εντελώς διαφορετικό επαγγελματικό βήμα για τη Μαρία Μενούνος, η οποία έχει περάσει δύσκολα τους τελευταίους μήνες μετά την αφαίρεση όγκου από το κεφάλι της και την μάχη της μητέρας της με τον καρκίνο στον εγκέφαλο.

Με αφορμή τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει η οικογένειά της, η Μενούνος προτείνει σε όλους έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής με βάση την ελληνική κουζίνα.

Ως περήφανη ελληνίδα, η Μενούνος ονόμασε το νέο της concept Maria’s Greek Kitchen.

Εγραψε στη λεζάντα με ενθουσιασμό:

«Με μεγάλο ενθουσιασμό σας παρουσιάζω το νέο μου concept, την #MariasGreekKitchen. Ενα concept που το δούλευα πολύ καιρό… Μην με παρεξηγήσετε. Λατρεύω τα nachos και τα hot dogs, αλλά μερικές φορές θέλω κάτι πιο υγιεινό. Ο στόχος μου ήταν να κάνω το υγιεινό φαγητό απλό σαν ένα παιχνίδι. Όλα τα υλικά είναι βιολογικά, κάτι πολύ σημαντικό για μένα μετά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουμε στην οικογένειά μου. Αν σας αρέσει αυτή η ιδέα μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση με φίλους που μπορεί να θέλουν να μας επισκεφτούν :)».

Το μενού της κoυζίνας της Μενούνος περιλαμβάνει κεμπάμπ βοδινού και κοτόπουλου, ελληνικές σαλάτες και γύρους. Η ίδια διευκρίνισε ότι όλα τα προϊόντα της καντίνας της θα παρασκευάζονται από οργανικά υλικά, ενώ όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν η έμπνευση της ήρθε από την Ελληνίδα μητέρα της η οποία της έμαθε να μαγειρεύει.

Η μητέρα της Μενούνος, έχει επικεντρωθεί στην κατανάλωση υγιεινού φαγητού, ενώ αναρρώνει από καρκίνο στον εγκέφαλο. Η ίδια η Μαρία αφαίρεσε όγκο από το κεφάλι της πριν από λίγους μήνες και η ανάρρωσή της ήταν εκπληκτική.

Η Ελληνική Κουζίνα της Μαρίας θα ανοίξει την επόμενη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: The TOC

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το