Τοπικά

«Μελω..Τροπικά Καλοκαίρια» στην πόλη του Βόλου!

Το αναγνωρισμένο από το κράτος Ωδείο «Μελωτρόπιο» καινοτομώντας για φέτος το καλοκαίρι, φέρνει για πρώτη φορά στην πόλη του Βόλου τον καθιερωμένο στο εξωτερικό θεσμό του “Art Camp”, μεταφρασμένο στα δικά μας «Μελω..Τροπικά Καλοκαίρια». Με επιρροές από τις θεατρικές σκηνές του “The Broadway League”, τις κινηματογραφικές παραγωγές της “Walt Disney Studios” και τα μουσικά πεντάγραμμα του “Berklee College of Music”, πρόκειται για ένα θερινό κατασκηνωτικό πρόγραμμα που θα πραγματοποιηθεί όλους τους καλοκαιρινούς μήνες (από τη Δευτέρα 19 Ιουνίου έως και τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου) με περιεχόμενο αμιγώς καλλιτεχνικό, παράλληλα προσαρμοσμένο στην ελληνική κουλτούρα και πολιτισμό. Το πρώτο, λοιπόν, «Μουσικό Κολέγιο» (Art Camp) για παιδιά ηλικίας 4ων έως 12 ετών ήρθε για να εδραιωθεί στην κοινωνία του Βόλου, παρέχοντας ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα σπουδών τέχνης, συνδυάζοντας το παιχνίδι με την καλλιτεχνική καλλιέργεια δεξιοτήτων στις ψυχές των παιδιών. Η λειτουργία του θα πραγματοποιηθεί ως εξής:
Τα τμήματα των παιδιών θα είναι χωρισμένα ανά ηλικία και το είδος των δραστηριοτήτων θα είναι προσαρμοσμένο ανά ηλικιακή ομάδα.

Οι μέρες κάθε εβδομάδας θα έχουν θεματικό περιεχόμενο ανάλογα με την τέχνη που θα διδαχθούν. Συγκεκριμένα, θα υπάρχει η μέρα «Μουσικής», «Θεάτρου», «Εικαστικών Τεχνών», «Χορού» και «Musical Performance», ενώ μέσα σε αυτές τις θεματικές εντάσσονται και αντικείμενα σπουδών όπως γυμναστική – μυϊκή ενδυνάμωση, χειροτεχνιών- κατασκευών και πίστες αγωνιστικών παιχνιδιών.

Κάθε θεματική κατασκηνωτική περίοδος ξεκινά από την αρχή της εβδομάδας (Δευτέρα) και ολοκληρώνεται στο τέλος της (Παρασκευή), γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στους γονείς να κλείνουν εβδομαδιαία θέση ανάλογα με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους.

Το κόστος κάθε εβδομάδας ανέρχεται στα 30€/το παιδί και 50€/τα αδέρφια

Λόγω του εξειδικευμένου προγράμματος σπουδών του «Αrt Camp», υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων μόνο για 25 παιδιά ανά κατασκηνωτική εβδομάδα.

Ωδείο «Μελωτρόπιο»
Κρατήσεις Θέσεων – Πληροφορίες: 24213-16972
(Κανάρη 20 με Πολυμέρη)

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το