Τοπικά

Μεϊμαράκης από Λάρισα: η ΝΔ εγγυάται κυβέρνηση τετραετίας

meimarakis-omilia

Από την πλατεία Ταχυδρομείου ο Πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης έστειλε το μήνυμα της νίκης και της πρωτιάς της ΝΔ στις επερχόμενες εκλογές .

Ο κ. Μειμαράκης από την καρδιά του θεσσαλικού κάμπου απευθύνθηκε στον αγροτικό κόσμο ζητώντας τους να θυμηθούν τι τους υποσχέθηκε και δεν υλοποίησε ο Αλέξης Τσίπρας. «Σήμερα είπε για τους αγρότες ότι -σήμερα που μιλάω στη Λάρισα- θα έχουν 12.000 αφορολόγητο, και γιατί υπέγραψε τόσο φορολογία των αγροτών; Επειδή ήρθαμε σήμερα στη Λάρισα;Αν δεν ήξερε είναι ανόητος, αν ήξερε είναι ανόητος» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε

«Υποσχόταν εδώ από τη Θεσσαλία την ίδρυση τράπεζα ειδικού σκοπού για αγροτική παραγωγή, ΕΝΦΙΑ, αφορολόγητο κλπ. Εφτά μήνες μετά τα βλέπουμε τα αποτελέσματα μέχρι και μείωση συντάξεων, καμιά από τις υποσχέσεις του δεν τήρησε. Γενάρη μας έλεγε δεν χρειάζεται χρήματα, θα συνεννοηθεί με έξω θα παίζει νταούλια και θα χορεύουν πεντοζάλη οι αγορές. Εφτά μήνες ακριβώς το αντίθετο, χρέωσαν τους Έλληνες 90 δις».
Ο πρόεδρος της ΝΔ επανέλαβε ότι « Ο ΟΓΑ και η φορολόγηση αγροτών, αυτά δεν περνάνε από τη Βουλή για μας, θα αγωνιστούμε να τα αλλάξουμε αυτά. Ισχυρή Ελλάδα, σημαίνει ισχυρή περιφέρεια και ισχυρός πρωτογενής τομέας εμείς τον αφανισμό των αγροτών δεν θα τον επιτρέψουμε, θα παλέψουμε θα δώσουμε τη μάχη, δεν υποσχόμαστε με ένα νόμο ένα άρθρο σβήσουμε όλα αυτά. Δεν είμαστε Τσιπρας. Θα βρούμε πόρους να πείσουμε τους εταίρους μας».

IMG_2719
Ακόμη ο κ. Μεϊμαράκης υπογράμμισε ότι «εμείς μόνο την αλήθεια, ότι μπορεί να υλοποιηθεί μόνο, να σκύψουμε στο κάθε πρόβλημα σε κάθε περιφέρεια σε κάθε νόμο».

Παράλληλα, έστειλε το μήνυμα ότι η ΝΔ είναι η σταθερή υπεύθυνη δύναμη που εγγυάται κυβέρνηση τετραετίας. Επισημαίνοντας ότι «το μήνυμα σας είναι πολύ δυνατό. Αυτό το μήνυμα έρχεται από όλη την Ελλάδα, οι πολίτες εγκαταλείπουν μαζικά τα άλλα κόμματα και εμπιστεύονται τη ΝΔ, τις αλήθειες πάνω από όλα είναι η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός».
Άσκησε έντονη κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «σε κάθε πόλη θα σας λέω κάθε ψέμα που είπε και σας υφάρπαξε την ψήφο».

Από τη Λάρισα ο κ. Μεϊμαράκης κάλεσε όλους τους Έλληνες να στηρίξουν τη ΝΔ σημειώνοντας ότι «πείτε σε όλους ότι το ζητούμενο είναι να μας ακούσουν, να ακούσουν όλες τις πολιτικές δυνάμεις, ζητάμε να κρίνουν και να μας συγκρίνουν, αυτά που έλεγε ο Τσίπρας Γενάρη και να δουν πιο κόμμα είχε αξιοπιστία και συνέπεια, αν αυτό γίνει η ΝΔ πρώτη στην προτίμηση όλων των Ελλήνων».

Άμεσος στόχος της ΝΔ αν έρθει στη κυβέρνηση σύμφωνα με τον κ. Μεϊμαράκης θα είναι «να ξεπαγώσουμε την αγορά, να βάλουμε ξανά μπροστά την οικονομία, να αποκαταστήσουμε την εμπιστοσύνη με τους πολίτες, ακόμη και σε εκείνους που δεν θα μας ψηφίσουν θέλουμε να μας εμπιστευτούν.«Τα χρόνια που ρίχνονται είναι δύσκολα, πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη, να ξαναγυρίσουν οι καταθέσεις,Καταδικάζουμε τον Τσίπρα που ζητά αυτοδυναμία σε μια περίοδο που απαιτούνται συναινέσεις, για αυτό θεωρούμε ότι θέλει να δραπετεύσει, και λέει ότι δεν θα συνεργαστεί πάρα μόνο με τους ΑΝΕΛ, εμείς θα συνεργαστούμε με όλους τους δημοκράτες» συμπλήρωσε.

Τέλος, ο πρόεδρος της ΝΔ κλείνοντας την ομιλία έστειλε το μήνυμα ότι η «ανεπάρκεια και η ανικανότητα όλων αυτών πρέπει να τελειώσει, 20 Σεπτεμβρίου πρέπει να ξεκινήσουμε δουλειά».

Στην ομιλία του κ. Μεϊμαράκη έδωσαν το παρών ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, οι βουλευτές της ΝΔ στο νομό Μάξιμος Χαρακόπουλος και Χρήστος Κέλλας, ο πρ. δήμαρχος Κώστας Τζανακούλης, ο πρ. νομάρχης Λουκάς Κατσαρός, ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής Νίκος Κατσαρός, όλοι οι βουλευτές και πολιτευτές από τη Θεσσαλία και πλήθος «γαλάζιων» αυτοδιοικητικών και κομματικών στελεχών της περιοχής.

Πηγή www.onlarissa.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το