Τοπικά

Μεϊκόπουλος: Να ενταχθούν στο ΦΙΛΟΔΗΜΟ οι αθλητικές εγκαταστάσεις στο Νότιο Πήλιο

Κοινοβουλευτική Αναφορά κατέθεσε ο Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος με την οποία ζήτησε την ένταξη της πρότασης «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων στο Δήμο Νοτίου Πηλίου», με συνολική επιλέξιμη δημόσια δαπάνη 529.032,26 ευρώ, στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ στον άξονα προτεραιότητας «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των Δήμων», με τίτλο: «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων».
Στηρίζοντας το αίτημα του Δήμου Νοτίου Πηλίου προς τον Υπουργό Εσωτερικών, ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος υπογράμμισε τη σημασία της ένταξης στην πρόσκληση αυτή που θα συμβάλει αποφασιστικά στην ανάπτυξη και τη βελτίωση της ζωής των κατοίκων της περιοχής, και ιδίως των νέων που δικαιούνται ίσες ευκαιρίες στην παιδεία, στην άθληση και στην ψυχαγωγία για να παραμείνουν στον τόπο τους.
Επιπλέον, όπως αναφέρεται στην Αναφορά, η κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων θα αναβαθμίσει τον αθλητικό τουρισμό και θα δημιουργήσει πεδίο για την ανάπτυξη εναλλακτικού τουρισμού στην περιοχή με εκδηλώσεις, αθλητικές διοργανώσεις και προγράμματα αθλητικών δραστηριοτήτων.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το