Τοπικά

Μεϊκόπουλος κατά βουλευτών της Ν.Δ. για τον διαγκωνισμό δωρεών από την ΑΓΕΤ

Σκωπτικές δηλώσεις από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Α. Μεϊκόπουλου, για τον διαγκωνισμό των βουλευτικών γραφείων της Ν.Δ. που πλειοδοτούν σε παρεμβάσεις για δωρεές της ΑΓΕΤ στο ΕΣΥ, φωτογραφίζοντας Ζέττα Μακρή και Κώστα Μαραβέγια. “Καλές και οι δωρεές  αλλά η εικόνα της δημόσιας υγείας του Νομού, οι δυνατότητες και ο βαθμός προετοιμασίας των δημοσίων δομών Υγείας σε αυτή την έκτακτη συνθήκη, δεν μπορεί να καθορίζονται από τα πολιτικά γραφεία κι από την διαθεσιμότητα για δωρεά των επιχειρήσεων της πόλης”, αναφέρει σε ανάρτησή του στο FB.

“Καταιγισμός ανακοινώσεων από τα πολιτικά γραφεία των Βουλευτών της ΝΔ για δωρεές της ΑΓΕΤ. Θάλαμοι απομόνωσης ISO BOX στο Κέντρο Υγείας Βόλου και Αργαλαστής, αντιδραστήρια για τον μοριακό αναλυτή στο Νοσοκομείο του Βόλου..
Όταν τα κέντρα υγείας του Νομού αδυνατούν σε μεγάλο βαθμό να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις της πανδημίας, λόγω οξύτατων ελλείψεων σε προσωπικό και εξοπλισμό, όταν το Νοσοκομείο του Βόλου αγγίζει επικίνδυνα τα όριά του, καθώς εκ των ενόντων γίνεται η στελέχωση της κλινικής Covid, ο προϋπολογισμός ενισχύεται με το σταγονόμετρο, καινούριοι γιατροί (ιδιαίτερα παθολόγοι) δεν φαίνονται στον ορίζοντα και ο μοριακός αναλυτής για τα αναγκαία τεστ έχει επάρκεια λειτουργίας για 1 μήνα το πολύ, η λύση είναι οι δωρεές των εταιρειών και το θεσμικό καθήκον του πολιτικού εκπροσώπου εξαντλείται στο να ζητάει από την κάθε ιδιωτική επιχείρηση να εξοπλίσει τις δημόσιες δομές υγείας του Νομού μας… Πόσο κρίμα…
Καλές και οι δωρεές δεν λέω αλλά η εικόνα της δημόσιας υγείας του Νομού, οι δυνατότητες και ο βαθμός προετοιμασίας των δημοσίων δομών Υγείας σε αυτή την έκτακτη συνθήκη, δεν μπορεί να καθορίζονται από τα πολιτικά γραφεία κι από την διαθεσιμότητα για δωρεά των επιχειρήσεων της πόλης. Αρμοδιότητα και καθήκον έχει το Υπουργείο Υγείας και η 5η Υγειονομική Περιφέρειας…
Ας συνεχίσουν να κοιμούνται ο κύριος Σερέτης (διοικητής της 5ης ΥΠΕ), ο κύριος Κικίλιας και ο κύριος Κοντοζαμάνης ήσυχοι.. Την δημόσια υγεία της πόλης μας και του Νομού μας την έχει αναλάβει η ΑΓΕΤ και η κάθε ιδιωτική επιχείρηση…”

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το