Ελλάδα

Μεγάλη ζήτηση στα Airbnb από Ισραηλινούς: «Έρχονται οικογένειες με παιδιά και αναζητούν μεγάλα σπίτια»

Για πολύ μεγάλη κινητικότητα όσον αφορά τις κρατήσεις Airbnb από Ισραηλινούς κάνει λόγο στην ΕΡΤ το μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου Εταιρειών Βραχυχρόνιας Μίσθωσης Ακινήτων, Θεοχάρης Μιχαηλίδης. Όπως αναφέρει, λόγω του πολέμου του Ισραήλ με τη Χαμάς πολλοί αναζητούν κατάλυμα στη χώρα μας. «Έρχονται οικογένειες με μικρά παιδιά που δεν ξέρουν ακόμη πόσο θα μείνουν στην Ελλάδα», είπε.

«Μας έχουν ζητήσει λίστα από σπίτια που διαθέτουν ακόμη και 3 με 4 υπνοδωμάτια. Ο Οκτώβριος για την Αθήνα και μέχρι και το Μαραθώνιο, μέχρι δηλαδή τα μέσα Νοεμβρίου είναι μια αρκετά υψηλή σεζόν, δεν περιμέναμε τις αφίξεις Ισραηλινών για να γεμίσουν τα σπίτια», αναφέρει ο κ. Μιχαηλίδης.

 

Και επισημαίνει:

«Ίσα ίσα έχουμε πρόβλημα γιατί δεν έχουμε όσα σπίτια θα θέλαμε να μπορούσαμε να τους δώσουμε και να τους εξυπηρετήσουμε. Γιατί έτσι κι αλλιώς τα μεγάλα σπίτια που θέλουν αυτοί θέλουνε με 3 και 4 υπνοδωμάτια, δεν είναι στην Αθήνα, είναι μόνο το 5% των σπιτιών.

Εμείς, επειδή δραστηριοποιούμαστε πολύ στην Πάρο και υπάρχει αρκετός πληθυσμός Ισραηλινών εκεί, τους πρότεινα λίστα με σπίτια. Είναι μεγάλα σπίτια, είναι άνετα σπίτια, μπορούν να περάσουν το χειμώνα και βέβαια είναι πολύ φτηνότερα, γιατί αν ο άλλος δεν ξέρει πόσο θα κάτσει, είναι πιο εύκολο να κάτσει κάπου φτηνά εκεί, παρά να είναι στην Αθήνα και να πληρώνει τα διπλά».

Πηγή:ethnos

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το