Τοπικά

Μεγάλη συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία της Ζέττας Μακρή

Εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση στην αιμοδοσία που διοργάνωσε η Ζέττα Μακρή με τους συνεργάτες της και το σωματείο εθελοντών αιμοδοτών «Η Αλληλεγγύη», την Δευτέρα 6 Απριλίου. Περισσότερες από 20 φιάλες αίματος συγκεντρώθηκαν για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Ήταν τόσο μεγάλη η προσέλευση που αντί του προγραμματισμένου δίωρου -από τις 6 έως τις 8 το απόγευμα- η αιμοληψία συνεχίστηκε μέχρι τις 9.30 χωρίς, ωστόσο, να ολοκληρωθεί. Όσοι δεν πρόλαβαν και όσοι δεν μπόρεσαν να περιμένουν, θα συνεχίσουν, σήμερα, στο εκθεσιακό κέντρο από τις 9.00 το πρωί έως τη 1.30 το μεσημέρι.

«Οι Βολιώτες απέδειξαν την ευαισθησία τους» δήλωσε η Ζέττα Μακρή. «Παρά τις πολύ κακές καιρικές συνθήκες, οι συμπατριώτες μου, οι ευαισθητοποιημένοι Οννεδίτες, οι συνεργάτες και οι φίλοι περίμεναν υπομονετικά να προσφέρουν! Με τις αυστηρές επιστημονικές οδηγίες και τις απαραίτητες προφυλάξεις, βοήθησαν για το κοινό καλό! Είναι η τρίτη, εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνω και η πιο πετυχημένη! Και, σίγουρα, η πιο απαραίτητη!», κατέληξε η βουλευτής.

Δεν παρέλειψε, όμως, να ευχαριστήσει τον συνδιοργανωτή σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» ,μέλος του οποίου είναι και η ίδια, τον πρόεδρό του Ιγνάτιο Γελαγώτη καθώς και το μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου και της ειδικής συμβουλευτικής επιτροπής της Π.Ο.Σ.Ε.Α, κ. Πόπη Σκούπρα.

«Αποδείξαμε ότι και θέλουμε και μπορούμε να στηρίξουμε όσους μας χρειάζονται και να ανταποκριθούμε με ευαισθησία στις εκκλήσεις της πολιτείας για κάλυψη των αναγκών σε αίμα! Και θα συνεχίσουμε, με όλες μας τις δυνάμεις!»

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το