Τοπικά

Μεγάλη προσέλευση στα εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου Βόλου για ραντεβού

Μεγάλη προσέλευση συμπολιτών που ήθελαν να κλείσουν ραντεβού, σημειώθηκε χθες στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου Βόλου. Ο λόγος δεν ήταν τυχαίος, καθώς χθες άνοιξε το σύστημα για να κλείνουν ραντεβού για το επόμενο τρίμηνο, όσοι θέλουν να εξεταστούν από τους γιατρούς του Νοσοκομείου.
Οι πολίτες μπορούν να εξυπηρετούνται και μέσα από τις δύο τηλεφωνικές γραμμές που υπάρχουν, όμως δεκάδες ήταν αυτοί που προσήλθαν στο χώρο των ραντεβού, με συνέπεια να έχουν δημιουργηθεί ουρές και να πρέπει οι παρευρισκόμενοι να έχουν οπλιστεί με υπομονή.

Ο μεγαλύτερος χρόνος αναμονής ήταν κυρίως για τον οφθαλμίατρο, όπου συμπολίτες, όταν έμαθαν ότι θα πρέπει να περιμένουν μέχρι και τον Σεπτέμβριο για να εξυπηρετηθούν, αντέδρασαν.
Το πρόβλημα της έλλειψης οφθαλμίατρων στο Νοσοκομείο Βόλου είναι γνωστό και αυτό επηρεάζει την εξυπηρέτηση των ασθενών.
Ο αναπληρωτής διοικητής κ. Χάρης Αποστολίδης επισήμανε πως «τα εξωτερικά ιατρεία για την ειδικότητα του οφθαλμίατρου γίνονται δύο φορές την εβδομάδα. Είναι η ειδικότητα όπου παρατηρείται η μεγαλύτερη αναμονή, καθώς αγγίζει ακόμη και τους τρεις μήνες. Βέβαια σε λίγο καιρό θα ενταχθεί στην δύναμη της Οφθαλμολογικής και άλλος γιατρός και πιστεύουμε το πρόβλημα να περιοριστεί και να εξυπηρετούνται περισσότεροι πολίτες».

Στο ερώτημα γιατί, ενώ υπάρχουν τηλεφωνικές γραμμές, πολλοί μετέβηκαν στα εξωτερικά ιατρεία, η απάντηση είναι πως αφενός οι γραμμές ήταν συνεχώς κατειλημμένες, ενώ κάποιοι διαμένουν κοντά στο Νοσοκομείο και επιλέγουν να πάνε οι ίδιοι για να κλείσουν ραντεβού.
Το σύστημα για το κλείσιμο ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία ανοίγει ανά τρίμηνο. Από χθες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείνουν ραντεβού για τους επόμενους τρεις μήνες.
Οι δύο γραμμές για τα τηλεφωνικά ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία είναι 2421352001 και 2421352002.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το