Ελλάδα

Μεγάλη κινητοποίηση στο κέντρο της Αθήνας – Απόπειρα απόδρασης ενός Γεωργιανού

Πυροβολισμοί έπεσαν κοντά στο κτίριο της διεύθυνσης της Τροχαίας Αττικής, στην οδό Δηλιγιάννη, κοντά στο Σταθμό Λαρίσης.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το περιστατικό ξεκίνησε όταν στη μεταγωγή δύο Γεωργιανών από την οδό Ευελπίδων, ο ένας κατάφερε να βγάλει τις χειροπέδες και επιχείρησε να αποδράσει.

Οι αστυνομικές δυνάμεις τέθηκαν σε συναγερμό και τον καταδίωξαν. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι λίγο αργότερα συνελήφθη στην οδό Ψαρών.
Η μεταγωγή των κρατουμένων έγινε με συμβατικό αυτοκίνητο της Ασφάλειας, που ξεκίνησε από τα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων με προορισμό το τμήμα Μεταγωγών στην Πέτρου Ράλλη. Ο ένας κρατούμενος, κοντά στο κτίριο της Τροχαίας, προσπάθησε να αποδράσει.

Αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού δήλωσε στο protothema.gr: «Ξαφνικά είδαμε δύο άτομα να τρέχουν. Ο ένας ήταν αρκετά νέος, έτρεχε προς την Τροχαία, και κάποιος άλλος κύριος από πίσω του άρχισε να ρίχνει ένα με δύο πυροβολισμούς στο φανάρι και μέχρι να περάσουν στην Τροχαία απέναντι έπεσαν τρεις πυροβολισμοί. Ξαφνικά χάθηκαν, ο ένας κυνηγούσε τον άλλο».

Σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα, οι πυροβολισμοί έπεσαν στον αέρα, ενώ ο κρατούμενος δεν φορούσε χειροπέδες.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το