Τοπικά

Μεγάλη η προσέλευση στις κάλπες και νέων μελών στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ στη Μαγνησία – Ψήφισε 89χρονος – photos

Μεγάλη είναι η συμμετοχή από το πρωί στα εκλογικά κέντρα σε Ν.Ιωνία και Βόλου αλλά και στα υπόλοιπα της Μαγνησίας, όπου διεξάγονται οι εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ιδιαίτερα ικανοποιητική κρίνεται η προσέλευση εγγραφής νέων μελών, τόσο στο εκλογικό της Ν.Ιωνίας όσο και στου ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα στη Ν.Ιωνία προσήλθε για να ψηφίσει ένας 89χρονος καθώς κι ένας 85χρονος,προκειμένου να στηρίξουν το κόμμα.

Από την πλευρά του ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας Ματθαίος Δραμητινός  ανέφερε ότι “Είναι πολύ ευχάριστο γιατί η συμμετοχή είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική. Αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος βγήκε από το σπίτι του. Μου λέγανε συμπολίτες μας ότι, έτσι διαμαρτύρονται απέναντι σε αυτή την πολιτική που εισπράττουν καθημερινά με την ακρίβεια και τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει αυτή η κυβέρνηση. Εκτιμάμε ότι η συμμετοχή θα είναι πολύ μεγάλη και καλούμε τον κόσμο να έρθει να εκφράσει και τη διαμαρτυρία του και τη συμπαράστασή του στον ΣΥΡΙΖΑ”.

Ο κ. Δραμητινός ανέφερε ότι οι κάλπες θα κλείσουν στις 8 το βράδυ, ωστόσο σε όποια εκλογικά κέντρα υπάρχει κόσμος θα δοθεί παράταση.

Τα εκλογικά κέντρα στη Μαγνησία είναι τα εξής:
Δήμος Βόλου: Ξενοδοχείο «Κυψέλη», Αγ. Νικολάου 1 – Αργοναυτών, Γραφεία ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ν. Ιωνίας, Προύσης – Λεωφόρος Ειρήνης, πρώην Δημαρχείο Ν. Αγχιάλου, πρώην Δημαρχείο Αγριάς.
Δήμος Αλμυρού: Γραφεία ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αλμυρού, Βασιλέως Κωνσταντίνου 99.
Δήμος Ρήγα Φεραίου: Δημαρχείο, Βελεστίνο.
Δήμος Ζαγοράς-Μουρεσίου: Πρώην Πέτρινο, Αγ. Κυριακή, Κεντρική οδός Ζαγοράς.
Δήμος Νοτίου Πηλίου: Κτήριο ΚΕΓΕ Αργαλαστής, Ευδόξιο Πολιτιστικό Κέντρο Μηλεών (μόνο για νέα μέλη).
Δήμος Σκοπέλου: Δημοτικό κατάστημα «Ξενία».
Δήμος Σκιάθου: Γυμνάσιο Σκιάθου (μόνο για νέα μέλη).

Δείτε φώτος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το