Αθλητισμός

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το 1ο Volos Easter Cup από την ΠΑΕ Νίκη

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 1ο Volos Easter Cup, με συμμετοχή συλλόγων απ’ απ’ όλη την Ελλάδα. Ολυμπιακός, Ιωνικός, ΠΑΕ Βόλος, Σαρακηνός, Θησέας Αγριάς, ΑΟ Γιάννενα Ελπίδες, Art School-Εθνικός Αστέρας, ΑΕ Πικερμίου, Αγία Παρασκευή, Αθλόπολης Κορίνθου, Ολυμπιακός Βόλου, Φωστήρας Καισαριανής και φυσικά η Νίκη Βόλου αγωνίστηκαν σ’ ένα ξεχωριστό τουρνουά.


Παιδιά από 10 έως 18 ετών, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και να χαρούν το παιχνίδι λίγο πριν τις διακοπές του Πάσχα. Το τουρνουά φιλοξενήθηκε σε δέκα γήπεδα και είχε εκπαιδευτικό και διασκεδαστικό χαρακτήρα, αφού όσοι το παρακολούθησαν, είδαν παιδιά να απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο.


Από την πλευρά του ο υπεύθυνος Ακαδημίας της ΠΑΕ Νίκη, Κωνσταντίνος Τσούρικας, δήλωσε στη «Θ»: «Η ΠΑΕ Νίκη διοργάνωσε τουρνουά ακαδημιών ξανά μετά το μακρινό 2005. Είχε εκπαιδευτικό χαρακτήρα και θέλαμε τα παιδιά αυτές τις γιορτινές ημέρες να παίξουν άφθονο ποδόσφαιρο και να το χαρούν εν όψει Πάσχα. Εύχομαι το τουρνουά να γίνει θεσμός για την πόλη μας και να καθιερωθεί στο μέλλον. Η Ακαδημία της ΠΑΕ Νίκη θα συνεχίσει τη δράση της συμμετέχοντας σε καμπ, ενώ θα ετοιμάσει μεγάλη γιορτή στο τέλος της αγωνιστικής χρονιάς τον Ιούνιο».
Στην τελετή λήξη ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης νέων τεχνολογιών, μεταφορών και επικοινωνιών Γιάννης Τέας Ιωάννης και ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης εμπορίου Γιώργος Κίτσιος έκαναν τις βραβεύσεις των αθλητών, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του ΓΣΒ «Η Νίκη» Στέργιος Φάτσης. Συνολικά έλαβαν μέρος 20 ομάδες με 60 τμήματα και 700 παιδιά, γεγονός που ανέβασε ψηλά τον πήχη για το «1ο Volos Easter Cup».
Η ΠΑΕ Νίκη ευχαριστεί την ΕΠΣΘ, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τις διοικήσεις της Αγίας Παρασκευής, του Σαρακηνού και του Πηλέα για την παραχώρηση των γηπέδων τους. Επίσης οφείλει ένα ξεχωριστό «ευχαριστώ» στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας που ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά στο πλευρό των παιδιών.

Share
Ετικέτες: Νίκη Βόλου

Πρόσφατα άρθρα

Αναζητώντας τον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου: Οι ανασκαφές σε μυστική τοποθεσία στην Ιορδανία

Η κινηματογραφίστρια Neasa Ni Chianáin πριν λίγα χρόνια δέχτηκε την πιο παράξενη πρόταση της ζωής…

12 Μαρτίου 2024

Πρόσκληση σε συνάντηση με τον Συνήγορο του Πολίτη

Η Βοηθός Συνήγορος του Πολίτη, Εύα Σαββίδη, θα ενημερώσει τους τοπικούς φορείς για το έργο…

12 Μαρτίου 2024

Αργύρης Κοπάνας: «Γυρίζουμε σελίδα με 34 έργα ύψους 10 εκ. €» .

1.200.000€ για την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων στις πηγές της Καλιακούδας Την υποβολή αίτησης χρηματοδότησης στο…

12 Μαρτίου 2024

Κατεστραμμένα τα καινούργια παράθυρα στους οικίσκους στο Κουρί – Μήνυση κατά αγνώστων από δύο αντιδημάρχους του Δ. Αλμυρού

Μήνυση κατά αγνώστων υπέβαλαν στο Α.Τ. Αλμυρού οι αντιδήμαρχοι Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων κ. Εκίζογλου…

12 Μαρτίου 2024

Κέιτ Μίντλετον: «Αυτό το λάθος δεν θα το έκανε ποτέ η Μέγκαν» – Η πρώτη αντίδραση της πλευράς Χάρι στο αποτυχημένο photoshop

Η αποτυχία του photoshop της Κέιτ Μίντλετον χλευάστηκε από τους αντάρτες των βρετανικών ανακτόρων Χάρι…

12 Μαρτίου 2024

Κωστής Παλαμάς: Η ακτίνα της ευφυΐας στον ελληνικό λογοτεχνικό ουρανό

Της Ράνιας Γάτου ποιήτριας, δοκιμιογράφου, εικαστικού Στον πλούσιο κόσμο της ελληνικής λογοτεχνίας, κάθε λογοτέχνης είναι…

12 Μαρτίου 2024