Ελλάδα

Μεγάλη διάκριση για το αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Για το βραβείο «World Routes Airport Marketing Awards», στο πλαίσιο του διεθνούς συνεδρίου αερομεταφορών «Routes World 2019», προτάθηκε και ψηφίστηκε από κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία». Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, με τη συγκεκριμένη ψήφο εμπιστοσύνης το «Μακεδονία» καθίσταται το πρώτο από τα περιφερειακά αεροδρόμια της Ελλάδας που κατακτά μια θέση στη λίστα, με την τελική πεντάδα στην κατηγορία αεροδρομίων από τέσσερα έως και 20 εκατομμύρια επιβάτες.

Τα κριτήρια που ελήφθησαν υπόψη είναι, μεταξύ άλλων, η αποτελεσματικότητα στη διαχείριση και υποστήριξη των αεροπορικών εταιρειών, η στρατηγική ανάπτυξης δρομολογίων, η γενικότερη συνεργασία με τις αεροπορικές σε όλους τους τομείς και η καινοτομία στον τομέα του Airport Marketing.

Το αποτέλεσμα θα προκύψει μέσα από την αξιολόγηση ανεξάρτητης επιτροπής, η οποία αποτελείται από κορυφαία στελέχη του κλάδου παγκοσμίως και θα ανακοινωθεί στο πλαίσιο του παγκόσμιου συνεδρίου «Routes World 2019», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Στη λίστα με τους φιναλίστ της συγκεκριμένης κατηγορίας, πέραν του «Μακεδονία», βρίσκονται τα αεροδρόμια της Βουδαπέστης, της Μάλτας, του Όκλαντ στις ΗΠΑ και της Στουτγκάρδης.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το