Τοπικά

Μεγάλες ζημιές από τη φωτιά σε σπίτι στη Λαμπινού

Παρανάλωμα του πυρός έγινε σπίτι στη Λαμπινού, στο Ανατολικό Πήλιο χθες το βράδυ, με την Πυροσβεστική να δίνει μάχη να περιορίσει την καταστροφή.

Ειδικότερα χθες περίπου στις 9.30 μ.μ. το κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας δέχθηκε τηλεφώνημα για φωτιά σε σπίτι στη Λαμπινού. Σύμφωνα με πληροφορίες η πυρκαγιά ξεκίνησε από την καμινάδα της οικίας, επεκτάθηκε στη σκεπή και στη συνέχεια μπήκε μέσα στο σπίτι προξενώντας σημαντικές ζημιές.
Αμέσως για την κατάσβεση επιχείρησαν 11 πυροσβέστες με πέντε συνολικά οχήματα, εκ των οποίων το ένα από το Κλιμάκιο της Αργαλαστής, με τις προσπάθειές τους να διαρκούν μέχρι τις πρωινές ώρες.

Το τελευταίο όχημα της Πυροσβεστικής επέστρεψε λίγο μετά τις 6 το πρωί, ενώ από τη φωτιά κάηκαν έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, σκεπή, και δάπεδο με τις ζημιές να υπολογίζονται σε περίπου 120.000 ευρώ και τη διασωθείσα περιουσία σε 60.000ευρώ.

Επίσης, σήμερα το πρωί λίγο μετά τις 6.30 φωτιά ξέσπασε σε κάδο απορριμμάτων στο Ελικοδρόμιο. Στο σημείο μετέβησαν ένα όχημα με δύο πυροσβέστες που έσβησαν άμεσα τη φωτιά.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το