Παραπολιτικά

Μέγα σφάλμα

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ένας καθαρός, νέος άνθρωπος που εκπροσωπεί ένα τμήμα του προοδευτικού χώρου, εξέφρασε, ως είχε δικαίωμα, την άποψή του για τον Αχ. Μπέο, για τη διοίκησή του στην πόλη και για τη Νέα Δημοκρατία που το μεγαλύτερο μέρος της τον στήριξε στις εκλογές και συνεχίζει να τον στηρίζει. Αυτό ούτε κρυφό είναι, ούτε μυστικό, ούτε συνέβη στον πλανήτη των Ελοχίμ. Εδώ συνέβησαν όλα και εδώ πληρώνονται όλα.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος κάλεσε τη ΝΔ και τον νέο πρόεδρό της, που δηλώνει μάλιστα κεντρώος και μεταρρυθμιστής, να πάρει θέση απέναντι σε αυτό το φαινόμενο που το χαρακτήρισε «ντροπή». Αμέσως έσπευσε να απαντήσει, για λογαριασμό του κόμματος, ο βουλευτής Χρ. Μπουκώρος.

Με μια δήλωση, που απέφευγε ακόμη και την ελάχιστη αρνητική νύξη για τον Μπέο και τη διοίκηση που ασκεί, υπερκέρασε το κόμμα του και ξαφνικά βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο.

Τα άλλα κόμματα του προοδευτικού χώρου ήταν επόμενο να του χρεώσουν ανοιχτά και καθαρά τον Μπέο, για του οποίου τα έργα και τις ημέρες εξακολουθεί να σιωπά, ενώ κατήγγειλαν για μια ακόμη φορά τη ΝΔ.

Ο Χρ. Μπουκώρος έκανε μέγα λάθος που ουσιαστικά έσπευσε να δώσει οντότητα, με το πολιτικό βάρος του βουλευτή, στα άθλια σχόλια στο facebook των «πραιτωριανών» του Μπέου εναντίον του κ. Θεοχαρόπουλου, με μια δική του ανακοίνωση.

Μπορεί να έχει στενούς πολιτικούς φίλους σε καίριες θέσεις στη Δημοτική Αρχή και να θέλει να βρίσκεται σε ανοιχτή επαφή με το Δημαρχείο, αλλά από τη στιγμή που ενδιαφέρεται να προβάλλει ένα διαφορετικό προφίλ, από τους παροικούντες την πλατεία Ρήγα Φεραίου, εκτιμούμε ότι τουλάχιστον έπρεπε να σιωπήσει. Και ακόμη καλύτερα, να διαχωρίσει πλήρως τη θέση του από το σύστημα Μπέου, τώρα. Γιατί όταν σε λίγο δεν θα βρίσκεται άνθρωπος στον Βόλο που να παραδέχεται ότι ψήφισε Μπέο, θα είναι πολύ αργά.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το