Τοπικά

Μέχρι σήμερα οι δηλώσεις συμμετοχής για την 85η ΔΕΘ

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης που συμπληρώνει 85 χρόνια λειτουργίας, θα ανοίξει τις πύλες της το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, προσαρμοσμένη φέτος στις ανάγκες και τους κανόνες που θα διασφαλίσουν την υγεία των επισκεπτών και των εκθετών.
Το Επιμελητήριο Μαγνησίας στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του, που στόχο έχουν τη στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και την προβολή – προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους, αποφάσισε να συμμετάσχει, εάν και εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από τις τοπικές επιχειρήσεις.
Το Επιμελητήριο θα καλύψει το κόστος ενοικίασης ενιαίου εκθεσιακού περιπτέρου, εντός του οποίου θα παραχωρηθεί χώρος στην κάθε συμμετέχουσα επιχείρηση, προκειμένου να εκθέσει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της.
Απαραίτητη προϋπόθεση οι ενδιαφερόμενοι να είναι ταμειακά ενήμεροι προς το Επιμελητήριο. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα δήλωσης συμμετοχής στην Έκθεση, που θα βρουν στο portal του Επιμελητηρίου Μαγνησίας (http://www.cci-magnesia.gr) ή να εκδηλώσουν τηλεφωνικά το ενδιαφέρον τους στο τηλ. 2421094700, επιλογή 5 κ. Ελένη Πασχάλη.
Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να συμπληρωθούν μέχρι σήμερα Τρίτη 28 Ιουλίου.
Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, η 85η ΔΕΘ θα τιμήσει τη χώρα της Γερμανίας, ενώ οι μεγάλοι πρωταγωνιστές θα είναι οι νέες τεχνολογίες, οι καινοτόμες ιδέες και φιλόδοξα επιχειρηματικά εγχειρήματα.
Η συμμετοχή της Γερμανίας θα καλύψει συνολικά 13.000 τ.μ. του περιπτέρου 13, στο οποίο φιλοξενείται η τιμώμενη χώρα. Εκεί εκτός των άλλων θα δοθεί έμφαση στις B2B συναντήσεις, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος επιχειρηματικών συνεργασιών.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το