Τοπικά

Μέχρι σήμερα η συλλογή στοιχείων για την υπόθεση υπεξαίρεσης από υπάλληλο του Ταμείου Εμπόρων Βόλου

O Εμπορικός Σύλλογος Βόλου καλεί όσους εμπόρους υπέστησαν ζημία στις ασφαλιστικές τους εισφορές με τις ατασθαλίες του πρώην υπαλλήλου του τοπικού παραρτήματος Ταμείου Ασφαλίσεως Εμπόρων, να προσκομίσουν τον φάκελό τους έως σήμερα Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, στον υπεύθυνο του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΒ, τον κ. Πανταζή Γεώργιο (email: [email protected] ή στο τηλ: 6944450989) ή στα γραφεία του Συλλόγου.
Όπως τονίζει η διοίκηση του Συλλόγου, επείγει να γίνει η προσκόμιση στοιχείων από όλους όσοι θίγονται, έτσι ώστε να αναδειχθεί ξανά το πρόβλημα, να δοθεί η ανάλογη δημοσιότητα και να γίνουν άμεσες ενέργειες για τον «απεγκλωβισμό» των θιγομένων εμπόρων που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την κατάθεση της σύνταξής τους λόγω μεγάλων οφειλών, που προέκυψαν από την υπεξαίρεση των ασφαλιστικών εισφορών από τον υπάλληλο του ΤΑΕ.
«Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου θα προσπαθήσει να στηρίξει κάθε νόμιμη διαδικασία διεκδίκησης των συμφερόντων των ασφαλισμένων, γιατί είναι άδικο συνάδελφοι με μακρόχρονη εμπορική δραστηριότητα να έχουν υποστεί αυτήν την αφαίρεση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, την αφαίρεση του δικαιώματος συνταξιοδότησης», επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το