Αθλητισμός

Μέχρι 6 Ιουλίου η Γενική Συνέλευση της Νίκης – Έφτασαν στον Βόλο τα επετειακά προϊόντα για τα 100 χρόνια

Μεταξύ 29 Ιουνίου και 6 Ιουλίου αναμένεται να γίνει η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Νίκη με πιθανότερο χώρο το γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς». Έφτασαν στα χέρια των ανθρώπων της Ερασιτεχνικής τα επετειακά προϊόντα για τα 100 χρόνια του συλλόγου.
Για τη Δευτέρα 29 Ιουνίου ακουγόταν ότι θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ Νίκη. Ωστόσο αυτό δεν είναι σίγουρο ότι θα συμβεί, αφού θα πρέπει να δώσει το «παρών» ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου, που θα πρέπει να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη μέχρι την ερχόμενη Κυριακή ευρισκόμενος σε καραντίνα 7 ημερών, καθώς μόλις έφτασε από την Αγγλία.
Κανείς ακόμη δεν γνωρίζει με βεβαιότητα το πότε θα γίνει η Γ.Σ. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Θ» το πιο πιθανό είναι η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί το διάστημα ανάμεσα στις 29 Ιουνίου και στις 6 Ιουλίου.
Τώρα, όσον αφορά το μέρος που θα φιλοξενηθεί ακόμη τίποτα δεν είναι σίγουρο. Εξαιτίας των προφυλάξεων για να μην εξαπλωθεί ο κορωνοϊός οι «κυανόλευκοι» σκέφτονται ως πιθανό χώρο το «Παντελής Μαγουλάς», όπου φυσικά θα πρέπει να ληφθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας.
Από εκεί και πέρα ο ΓΣΒ «Η Νίκη» έχει ήδη αρχίσει τις ενέργειες για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου το 2024. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας θα πωληθούν διάφορα επετειακά προϊόντα με το σήμα της Νίκης. Μάλιστα τα προϊόντα αυτά έφτασαν στα γραφεία της Νίκης και φωτογραφήθηκαν με τους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου να έχουν το ρόλο των μοντέλων.

Για το συγκεκριμένο θέμα η Ερασιτεχνική εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: «Το Σάββατο στα γραφεία του συλλόγου έγινε η φωτογράφιση επετειακών προιόντων της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου στο πλαίσιο της καμπάνιας που θα λάβει χώρα για τη συμπλήρωση 100 ετών από την ίδρυση του Συλλόγου το 2024. Στη φωτογράφιση συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες από τα τμήματα της Ερασιτεχνικής.
Ευχαριστούμε τον Σ. Κουτίνα (μπάσκετ) τον Ι. Μάκο (πόλο), τους Α. Μιαρίτη, Ευτ. Ιωαννίδη και Στ. Κοττά (κολύμβηση) και τους Χρ. Γκαρά και Κ. Κόκκαλη (στίβος). Επίσης να ευχαριστήσουμε το Κώστα Ποζαπαλίδη για την άψογη δουλειά του και την συμπαράσταση στον σύλλογο σε αυτή τη προσπάθεια. Σε ό,τι αφορά τον τρόπο παραγγελίας των προϊόντων θα γίνει γνωστός σε μελλοντική ενημέρωση».

Στο μεταξύ το τελευταίο διάστημα υπέπεσε στην αντίληψη των ανθρώπων του ΓΣΒ «Η Νίκη» το φαινόμενο κάποιοι να επικοινωνούν με τους γονείς των αθλητών και αθλητριών του συλλόγου και να τους προτείνουν τη συμμετοχή σε διάφορες κατασκηνώσεις μέσα στο καλοκαίρι.
Από την Ερασιτεχνική Νίκη διευκρινίζεται ότι αφενός μεν δεν έχει συμφωνήσει με καμία κατασκήνωση και επομένως δεν φέρει καμία ευθύνη και αφετέρου δε ότι οι τηλεφωνικές οχλήσεις γίνονται πιθανότατα από κάποιους προπονητές μεμονωμένα. Επίσης επισημαίνεται πως αν γίνει κάτι με τις κατασκηνώσεις θα πραγματοποιηθεί σε συλλογικό επίπεδο και πάντα σε συνεννόηση με τους εφόρους των τμημάτων για να εισοδεύσουν και κάποιο ποσό.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το