Τοπικά

Μέχρι 29 Μαΐου αιτήσεις συμμετοχής στις εξετάσεις του Μουσικού Σχολείου Bόλου

Το Μουσικό Σχολείο Βόλου ενημερώνει ότι οι μαθητές και οι μαθήτριες που επιθυμούν να φοιτήσουν στην Α’ τάξη του Μουσικού Γυμνασίου πρέπει να λάβουν μέρος και να επιτύχουν σε εξετάσεις οι οποίες διενεργούνται για την επιλογή μαθητών που θα φοιτήσουν στην Α’ τάξη των Μουσικών Γυμνασίων. Στο πλαίσιο αυτό, οι γονείς-κηδεμόνες των ενδιαφερομένων μαθητών και μαθητριών πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής μόνο στο Μουσικό Γυμνάσιο της περιοχής τους έως και τις 29 Μαΐου και ώρα 14.00.

Το Μουσικό Σχολείο Βόλου δέχεται αιτήσεις κατά το διάστημα αυτό μόνο στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] gmail.com.
Για τον καθορισμό των ημερομηνιών των εξετάσεων θα γίνει εγκαίρως ενημέρωση με νέο έγγραφο. Για το πρόγραμμα των εξετάσεων, τα θέματα των εξετάσεων, τη βαθμολόγηση και τις εγγραφές των μαθητών ισχύει η με αρ. πρωτ. 58167/Δ2/13-04-2018 Υ.Α. «Λειτουργία Μουσικών Σχολείων» (Β’ 1371), Διόρθωση σφάλματος ΦΕΚ Β’ 1574/08-05-2018. Οι γονείς μπορούν να ενημερώνονται σχετικά και από την ιστοσελίδα του σχολείου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης οι ενδιαφερόμενοι γονείς-κηδεμόνες μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικά στο Μουσικό Σχολείο και στην ιστοσελίδα του σχολείου, όπου υπάρχει και το υπόδειγμα της αίτησης.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το