ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επίθεση με μπογιές στη Βουλή

Ελλάδα

Τοπικά

Με βαθμό 9,4 αποφοίτησε από τους Ηλεκτρολόγους ο Κωνσταντίνος Κανελλής

Στους 45 ανήλθαν οι προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί φοιτητές και υποψήφιοι διδάκτορες που ορκίστηκαν χθες από το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Η ορκωμοσία τελέστηκε στο κατάμεστο από κόσμο αμφιθέατρο του Τμήματος Χωροταξίας.
Τον όρκο στους προπτυχιακούς φοιτητές διάβασε ο 23χρονος Κωνσταντίνος Κσνελλής, ο οποίος συγκέντρωσε βαθμολογία 9,40 και η οποία είναι από τις υψηλότερες που έχουν σημειωθεί στην ιστορία του τμήματος. Μάλιστα κατάφερε και ολοκλήρωσε τις σπουδές του σε πέντε χρόνια.

Ο απόφοιτος χαρούμενος για την αποφοίτησή του επισήμανε πως «ο τομέας της πληροφορικής και των ηλεκτρονικών υπολογιστών έχει σημαντικές προοπτικές και προσφέρει ευκαιρίες για την εύρεση εργασίας. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες ακόμη και στην Ελλάδα που τώρα είναι σε κρίση. Άλλωστε η πληροφορική δεν ήταν στους κλάδους που επηρεάστηκαν από την κρίση, όπως συνέβη με άλλους τομείς της οικονομικής δραστηριότητας».
Ο Κωνσταντίνος που ζει στη Θεσσαλονίκη, αλλά ο πατέρας του έχει καταγωγή από το Πήλιο, πρόσθεσε για τον χρόνο αποφοίτησής του πως τα τελευταία χρόνια στο Τμήμα υπήρξαν κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα σπουδών και έτσι έγινε πιο ευέλικτο. «Επομένως είναι πλέον δυνατόν ένας φοιτητής να ολοκληρώσει τις σπουδές του σε πέντε χρόνια και παράλληλα να μάθει πολλά πράγματα. Βέβαια επίσης πολύ σημαντικό είναι να του αρέσει το επιστημονικό αντικείμενο του Τμήματος που σπουδάζει» κατέληξε.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το