Τοπικά

Με τους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΜΒ ο Νίκος Χαυτούρας

Με τον σύλλογο των εργαζομένων στην Δημοτική Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Βόλου συναντήθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής Μαγνησίας του ΚΙΝΑΛ Νίκος Χαυτούρας.Ο Πρόεδρος του σωματείου κ Ζεμπέογλου ενημέρωσε τον γιατρό για όλες τις εξελίξεις γύρω από την ΔΕΥΑΜΒ αλλά και τις ανησυχίες των εργαζομένων για το μέλλον της επιχείρησης και της εργασίας τους.Οι εργαζόμενοι ανησυχούν για φαινόμενα απαξίωσης της ΔΕΥΑΜΒ και για την συνέχιση των έργων που έχει αναλάβει καθώς πρόκειται για χρηματοδοτούμενα έργα από την πολιτεία τα οποία είναι ζωτικής σημασίας για την υδροδότηση και αποχέτευσης της περιοχής ευθύνης της ΔΕΥΑΜΒ.Εκείνο που φοβίζει τους εργαζόμενους αλλά και τους δημότες του Βόλου είναι οι εξελίξεις με την υπόθεση της ΕΡΓΗΛ. Το σωματείο εξέφρασε την ανησυχία του για ιδιωτικοποίηση της επιχείρησης ξεκάθαρα.Βέβαια τέθηκαν και θέματα όπως η υποστελέχωση και η επάρκεια του προσωπικού.
Ο πρόεδρος κ Ζεμπέογλου ευχαρίστησε τον γιατρό που άκουσε τα αιτήματα των εργαζομένων και ο κ Χαυτούρας εξέφρασε την στήριξη του και έδωσε την υπόσχεση ότι θα είναι δίπλα τους να βοηθήσει και να στηρίξει τους εργαζόμενους σε κάθε τους αίτημα.

Στη ΒΕΜΕΚΕΠ

Μια από τις σημαντικότερες επιχειρήσεις στο χώρο του μέταλλου στο Βόλο επισκέφθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Νίκος Χαυτούρας. Η ΒΕΜΕΚΕΠ Α.Β.Ε.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο της μεταλλικής κατασκευής από το 1983 σε βιομηχανικά έργα βαρέων μεταλλικών κατασκευών όπως μεταλλικών κτιρίων με ολοκληρωμένες λύσεις μελέτης – σχεδίασης – κατασκευής και ανέγερσης, μεταλλικών σκελετών Σταδίων, Εμπορικών Κέντρων, Logistics Centers, Πολυώροφων Μεταλλικών Κτιρίων, Προαστιακών Σταθμών, Σιλό, Δεξαμενών διαφόρων τύπων, Pipe Racks, αγωγών, γεφυρών.
Ο πρόεδρος του Δ.Σ. της εταιρείας κ. Μίλτος Αντζούρης υποδέχθηκε εγκάρδια τον κ. Χαυτούρα και τον ενημέρωσε για την δραστηριότητα της επιχείρησης αλλά τα θέματα που απασχολούν τον ιδιωτικό τομέα και πρέπει άμεσα να επιλυθούν καθώς ο χώρος του μετάλλου στο Βόλο τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει ανυπέρβλητα προβλήματα και έχουν μειωθεί ταυτόχρονα σημαντικά και οι θέσεις εργασίας.

Συνάντηση με τους Σωφρονιστικούς υπαλλήλους

Με τους σωφρονιστικούς Υπάλληλους και τους εργαζόμενους στις Φυλακές του Βόλου συναντήθηκε ο Υποψήφιος Βουλευτής Νίκος Χαυτούρας .Ο Διευθυντής των φυλακών και οι εργαζόμενοι τον ενημέρωσαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθώς ο αριθμός των κρατουμένων είναι υπερδιπλάσιος από τις δυνατότητες που έχει το συγκεκριμένο σωφρονιστικό κατάστημα.Οι υπάλληλοι ευχαρίστησαν τον γιατρό για το ενδιαφέρον του και αυτός από την μεριά του υποσχέθηκε να είναι δίπλα τους και να μεταφέρει τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το