ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σφίγγει ο κλοιός για την Άγκυρα

Κόσμος

Εντυπωσιακό σκάφος στη Σκιάθο

Τοπικά

Ο καιρός σήμερα στον Βόλο

Τοπικά

Προσλήψεις 70 ατόμων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Ελλάδα

Αταλάντη: Πέθανε η 16χρονη Σόνια

Ελλάδα

Τοπικά

Με τον Υφυπουργό Αθλητισμού συναντήθηκε η Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Μαγνησίας

Tην Πέμπτη 10 Ιανουαρίου με τη μεσολάβηση και παρουσία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου Αλέξανδρου, πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η συνάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη με τους εκπροσώπους της Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (Ε.Π.Φ.Α.) Μαγνησίας.  Την Ένωση Πτυχιούχων εκπροσώπησαν ο πρόεδρο Ν. Τουλούδης, ο αντιπρόεδρος Ηλ.Οικονόμου και το μέλος του Δ.Σ. με αρμοδιότητα τον τομέα της Μαζικής Άθλησης Δ.Βαταμίδης.

Ο λόγος της συνάντησης ήταν το σχέδιο Νόμου που είχε τεθεί σε διαβούλευση από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού «Επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού – Προπονητές και εκπαιδευτές –Επαναφορά δυνατότητας άσκησης προπονητικών καθηκόντων ποδοσφαίρου των πτυχιούχων Σ.Ε.Φ.Α.Α. – Ιδιωτικά γυμναστήρια και ιδιωτικές σχολές εκμάθησης αθλημάτων και άλλες διατάξεις».

Κατά τη συνάντηση υπήρξε ένας εποικοδομητικός διάλογος που κινήθηκε τόσο στις επιστημονικές ανάγκες που προκύπτουν σύμφωνα και με τα διεθνή δεδομένα, όσο και από την ανάγκη σεβασμού των νομοθετικών πλαισίων και κανόνων που διέπουν την λειτουργία του Κράτους.  Στη συνάντηση κατατέθηκε σχετικό ψήφισμα και αναπτύχθηκαν διεξοδικά οι απόψεις των εκπροσώπων της Ένωσης για θέματα που αφορούν στο υπό κατάθεση νέο σχέδιο νόμου ενώ ο Υφυπουργός έκανε συμβιβαστικές προτάσεις

Όλες οι πλευρές συμφώνησαν ότι θα πρέπει να συνεχιστεί ο διάλογος προκειμένου να βρεθεί κοινά αποδεκτή λύση.  Ο Υφυπουργός κατέθεσε στους εκπροσώπους της Ε.Π.Φ.Α. Μαγνησίας νέες προτάσεις από τις οποίες διαφαίνεται ότι πραγματοποιούνται βελτιωτικές αλλαγές στο σχέδιο νόμου και δεσμεύτηκε ότι θα είναι σε επαφή με τους εμπλεκόμενους φορείς μέχρι την ολοκλήρωση των απαιτούμενων αλλαγών. Έτσι το Δ.Σ της Ε.Π.Φ.Α. Μαγνησίας αποφάσισε, ότι προς το παρόν θα πρέπει να ενημερωθούν τα μέλη του για τις εξελίξεις, έχοντας όμως μια στάση αναμονής , μέχρι να υλοποιηθούν στην πράξη οι δεσμεύσεις του Υφυπουργού.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το