Τοπικά

Με τον Σύλλογο Τριτέκνων Μαγνησίας συναντήθηκε η Νάνσυ Καπούλα και υποψήφιοι του συνδυασμού της

Με τον Σύλλογο Τριτέκνων Νομού Μαγνησίας η “Αργώ” συναντήθηκε η υποψήφια Δήμαρχος Βόλου Νάνσυ Καπούλα με αφορμή το γιορτινό μπαζάρ που διοργανώνει ο δυναμικός και σημαντικός για τη δραστηριότητά του σύλλογος.
Οι υποψήφιοι του συνδυασμού συνομίλησαν και αντάλλαξαν απόψεις με την πρόεδρο του Συλλόγου Σούλα Βακουφτσή και τα μέλη του.
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μέσα σε γιορτινό κλίμα, η κ. Καπούλα ζήτησε από τους πολίτες να στηρίξουν την πρωτοβουλία και επεσήμανε χαρακτηριστικά: “Δεν είναι μόνο θέμα στις γιορτινές μέρες να θυμόμαστε που υπάρχει το πρόβλημα. Το πρόβλημα πρέπει να το αντιμετωπίζουμε καθημερινά και ο κάθε δημότης να αισθάνεται την ασφάλεια,  ότι έχει μια πόρτα να χτυπήσει και αυτή η πόρτα λέγεται Δήμος».

Το bazaar του Συλλόγου

Η κ. Βακουφτσή αναφέρθηκε στην περικοπή του τριτεκνικού- πολυτεκνικού επιδόματος με ταυτόχρονη μείωση του αφορολόγητου που έχει ισοπεδώσει τις οικογένειες. Τόνισε επίσης ότι οι τρίτεκνοι και οι πολύτεκνοι είναι οι αιμοδότες του Κράτους και θα πρέπει να υπάρχει πρόνοια για αυτούς.
Οι συναντήσεις και οι επαφές με τον Σύλλογο Τριτέκνων Νομού Μαγνησίας η “Αργώ” και τα μέλη του συνδυασμού της υποψηφίας Δημάρχου Βόλου θα συνεχιστούν, όπου θα συζητηθούν τα ειδικότερα θέμα που αφορούν τους τρίτεκνους.
Την κ. Καπούλα συνόδευσαν στην επίσκεψή της οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Έφη Αντωνίου, Βασίλης Γιαννουλής, Γιάννης Γκουντέλιας, Τίνα Κλάρα, Δημήτρης Κουτσός,Μπάμπης Τσαμπάζης, Βαγγέλης Σταθαράκος και Σόνια Χαρανά.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το