Τοπικά

Με τον Σύλλογο Εργαζομένων της ΔΕΥΑΜΒ συναντήθηκε η Μαρίνα Χρυσοβελώνη: “Ιδιαίτερη προσοχή στην υπόθεση της ΕΡΓΗΛ”

Με το Σύλλογο Εργαζομένων της ΔΕΥΑΜΒ συναντήθηκε η υφυπουργός Εσωτερικών και υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
Η κ. Χρυσοβελώνη ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο των εργαζομένων κ. Β. Ζεμπέογλου, τον Γενικό Γραμματέα κ. Χρ. Ροβίθη και τα μέλη κ. Α. Τριανταφύλλου και Ε. Χριστοδούλου, για τα προβλήματα και τις ελλείψεις σε μόνιμο προσωπικό στην επιχείρηση που μπορεί – όπως επεσήμαναν- να οδηγήσουν στην απαξίωση της επιχείρησης και την εκχώρησή της σε ιδιωτικά συμφέροντα. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσαν στο μεγάλο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με την υπόθεση της ΕΡΓΗΛ. Η υφυπουργός τόνισε πως απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή, ετοιμότητα και υπευθυνότητα ώστε να εξαντληθούν τα περιθώρια για τη διατήρηση της ΔΕΥΑΜΒ και να διασφαλιστούν τα συμφέροντα της πόλης και της Επιχείρησης
Η κ. Χρυσοβελώνη τόνισε πως είναι απαραίτητη η πρόσληψη μονίμου προσωπικού καθώς διακυβεύεται η εύρυθμη λειτουργία νευραλγικών υπηρεσιών όπως ο βιολογικός καθαρισμός. Επίσης επισήμανε πως όπως έκανε μέχρι σήμερα θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό τους και θα τους υποστηρίξει σε όποιο δίκαιο αίτημα και αγώνα προκύψει.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το