Τοπικά

Με τον Πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ συναντήθηκε ο Γ.Αναστασίου για την τουριστική ανάπτυξη του λιμανιού

Με τον Πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ κ.Άρη Ξενοφό συναντήθηκε σήμερα το πρωί στο περιθώριο της επίσκεψής του στο Βόλο, ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας του Κινήματος Αλλαγής Γιάννης Αναστασίου.

Ο κ.Αναστασίου παρέδωσε στον κ. Ξενοφό το βιβλίο του για τον Στρατηγικό Τουριστικό Σχεδιασμό του Βόλου, το οποίο έχει στο επίκεντρο τις χωρικές αλλαγές που πρέπει να υπάρξουν στο λιμάνι του Βόλου -του οποίου μέτοχος είναι το ΤΑΙΠΕΔ-, με στόχο την μετεξέλιξη του σε home port λιμάνι εκκίνησης κρουαζιερόπλοιων. Τον ενημέρωσε αναλυτικά για την πρότασή του, της επώνυμης θεματικής κρουαζιέρας με το τίτλο “Αργοναυτική Εκστρατεία” με κρουαζιερόπλοιο με την επωνυμία “Αργώ”, καθώς και για την ιδέα μετατροπής του Σιλό στο λιμάνι του Βόλου σε ξενοδοχειακή μονάδα 5* ως το νέο αρχιτεκτονικό της ορόσημο.

Η συζήτηση υπήρξε διεξοδική δίδοντας την δυνατότητα στον κ. Αναστασίου να παρουσιάσει σε λεπτομέρειες τον συνολικό αναπτυξιακό τουριστικό σχεδιασμό για την πόλη του Βόλου που περιγράφει στο βιβλίο του με τον Πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ να δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Ο κ. Αναστασίου σχολιάζοντας την συνάντησή του με τον Πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ επεσήμανε πως “ήταν μια πρώτη χρήσιμη συνάντηση ενημέρωσης του Προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ τον οποίο και ευχαριστώ. Στόχος των κινήσεων μου πάντα είναι η τοπική ανάτυξη μέσα από προτάσεις και σχεδιασμούς που μπορούν να υλοποιηθούν. Η Αργοναυτική Κρουαζιέρα και όλα όσα την συνοδεύουν στην πρότασή μου είναι μία τέτοια αναπτυξιακή ευκαιρία που μπορεί να προκαλέσει υγιή ανάπτυξη και θέσεις εργασίας”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το