Τοπικά

Με τον Μ. Μιτζικό συντάσσονται 31 άτομα στον Δήμο Νοτίου Πηλίου

Με τον Μιχάλη Μιτζικό συντάσσονται 31 άτομα στον Δήμο Νοτίου Πηλίου μεταξύ των οποίων και ο κ. Δημήτρης Παρρησιάδης και ο βασικός κορμός της ομάδας που ο ίδιος είχε δημιουργήσει για τη διεκδίκηση του Δήμου. Έτσι, «ολοκληρώνεται ο κύκλος του ο διχασμού» στο Νότιο Πήλιο και στο ψηφοδέλτιο συμπεριλαμβάνονται και τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ όπως η Αργυρώ Ακρίβου και ο Γιάννης Διανελλάκης.
Σε ανακοίνωση αναφέρεται:
«Με σιγουριά και αυτοπεποίθηση για καθαρή και περήφανη νίκη στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019 η ομάδα ενεργών πολιτών απ’ όλο το Νότιο Πήλιο ενώνει νέους και έμπειρους υποψήφιους απ’ όλους τους πολιτικούς χώρους και θέτουμε τους εαυτούς μας στην κρίση και στην υπηρεσία του λαού του Νοτίου Πηλίου.
Με βάση το «εμείς και όχι το εγώ» βαδίζουμε όλοι μαζί στον δρόμο του αγώνα για ένα πολυσυλλεκτικό, ανανεωτικό, ενωτικό και προπάντων δυνατό ψηφοδέλτιο που θα φέρει μια άλλη μέρα στο Νότιο Πήλιο όπου η εγκατάλειψη και η απελπισία θα δώσουν τη θέση τους στην ελπίδα και στο έργο που θα πραγματοποιήσει η νέα Δημοτική Αρχή, στηρίζουμε μια νέα αρχή με επικεφαλής τον Μιχάλη Μιτζικό».

Τα ονόματα είναι:
Ακρίβου Αργυρώ Κόκκινου-Λαμπαδάρη Φιλίτσα, Αναγνώστου Ελένη- Καλόγηρος Ιωάννης, Γαρυφάλλου Ιφιγένεια -Κολοτούρος Δημήτριος, Διακουμή Μαρία -Ξυνογαλάς Πολυχρόνης, Ευαγγελάκης Ιωάννης- Παρρησιάδης Δημήτριος, Ευαγγελινός Ιωάννης -Μανέτας Βασίλειος, Ευαγγελινός Ευστάθιος -Λαντζου Ασπασία, Ζαζάνης Δ. Κωνσταντίνος- Παπανικολάου Ιωάννης, Ζαζάνης Κωνσταντίνος- Παπαδημητρίου Δημήτριος, Διανέλλος Ιωάννης- Παπαδημητρίου Ιωάννης, Διανέλλος Απόστολος- Σταθαράκος Αντώνιος, Διανελλάκης Ιωάννης -Σωλήνης Ιωάννης, Γκουτζίνης Κωσταντίνος -Τζώρτζης Ιωάννης, Φιλίππου Ιωάννης- Ραματάς Δημήτριος, Κατώγια Ελένη- Πιλάτος Ευάγγελος, Κατώγιας Φίλιππος.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το