Αθλητισμός

Με τον διαιτητή Γκάμαρη τα έβαλε ο Κουτσιανικούλης στις δηλώσεις του: “Προσπάθεια 87 λεπτών πήγε τσάμπα”

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα με τον Ιωνικό. Ο έμπειρος επιθετικός στάθηκε στο πέναλτι, το οποίο καταλόγισε εις βάρος του Ολυμπιακού ο διαιτητής Ανδρέας Γκάμαρης, το οποίο και στέρησε από τους «ερυθρόλευκους» τη νίκη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κουτσιανικούλη:
«Αρχικά θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μου και στον προπονητή μου, γιατί δείξαμε ότι αυτή η ομάδα δεν έχει μόνο τη δυνατότητα ν’ ανέβει κατηγορία, αλλά να πάρει και το πρωτάθλημα. Δυστυχώς, 87 λεπτά προσπάθειας μέσα στο γήπεδο πήγαν τσάμπα. Ο διαιτητής είδε ένα πέναλτι και μας στέρησε τη νίκη. Αντί να πηγαίνουμε προς το καλύτερο, όσον αφορά το ελληνικό ποδόσφαιρο, πηγαίνουμε στο χειρότερο. Αν αυτό ήταν πέναλτι για τον Ιωνικό, τότε ήταν πέναλτι κι αυτό που δεν μας δόθηκε με τη Νίκη την περασμένη αγωνιστική. Δεν γίνεται σε όλα τα παιχνίδια να είμαστε καλοί.

Στο παιχνίδι με τον Ιωνικό δείξαμε ότι θέλαμε πάρα πολύ τους τρεις βαθμούς. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο. Μ’ αυτό το πρόσωπο που παρουσιάσαμε κόντρα στον Ιωνικό δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Πήραμε ένα βαθμό από το παιχνίδι, ενώ αξίζαμε να πάρουμε τρεις. Δεν αφήσανε, ωστόσο, τον Ιωνικό να ξεφύγει στη βαθμολογία, αλλά δεν τον πλησιάσαμε κιόλας. Συγχαρητήρια και στον αντίπαλο, γιατί κάνει μία αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα. Από αύριο κιόλας δουλεύουμε για το παιχνίδι της Κυριακής.
Είναι άδικο για τον ιδρώτα μας, για την προσπάθεια που καταβάλουμε στο γήπεδο κάποιοι να μας στερούν τη νίκη. Να δεχθούμε ένα γκολ από μία προσπάθεια του αντιπάλου είναι λάθος δικό μας και ευθυνόμαστε εμείς. Όχι όμως να δίνεται εις βάρος μας ένα ανύπαρκτο πέναλτι… Το ξεχνάμε, ωστόσο και προχωράμε. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και σε κάθε αγωνιστική βλέπουμε πώς αλλάζει η κατάσταση στην κορυφή της βαθμολογίας. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να κοιτάζουμε να είμαστε καλά και να παίρνουμε βαθμούς όπου μπορούμε».

Share

Πρόσφατα άρθρα

Σε κατάσταση αμόκ σκότωσε τη γυναίκα και τις τρεις κόρες του – Όλα ξεκίνησαν από έναν καβγά

Ένας μουσουλμάνος πατέρας πέντε παιδιών από το Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών κατηγορείται ότι σκότωσε τη…

25 Ιανουαρίου 2024

Δικαιώθηκε ο Ολυμπιακός Β. από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ

Δικαιώθηκε ο Ολυμπιακός Βόλου στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ σχετικά με την ποινή κεκλεισμένων των…

25 Ιανουαρίου 2024

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας για την περιβαλλοντική αδειοδότηση καθαρισμού χειμμάρων

Aνακοίνωση εξέδωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας σχετικά με την περιβαλλοντική αδειοδότηση καθαρισμού χειμμάρων. Όπως αναφέρει: 1.…

25 Ιανουαρίου 2024

Ενταση μεταξύ αγροτών και αστυνομίας στον Αλμυρό

Ένταση επικράτησε στον Αλμυρό Βόλου ανάμεσα στους αγρότες που συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις και την αστυνομία,…

25 Ιανουαρίου 2024

Μετά από τρία χρόνια ξηρασίας, η Καταλονία εξετάζει την επιβολή περιορισμών στη χρήση νερού

Αντιμέτωποι με ιστορικών διαστάσεων ξηρασία, τη χειρότερη που έχει καταγραφεί ποτέ στην περιοχή αυτή της…

25 Ιανουαρίου 2024

Ζ. Μακρή: «Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας τίμησε την έκθεση για τον Παπαδιαμάντη»

Η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και βουλευτής Ν. Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή παραβρέθηκε, ως…

25 Ιανουαρίου 2024