Τοπικά

Με τον Χρήστο Τριαντόπουλο συναντήθηκε η Ομοσπονδία Τριτέκνων

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών Χρήστο Τριαντόπουλο είχε την Πέμπτη 25 Ιουνίου, η Ομοσπονδία Πολυμελών Οικογενειών με Τρία Τέκνα Ελλάδος (ΟΠΟΤΤΕ).
Την ΟΠΟΤΤΕ εκπροσώπησαν τα μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας: Δημήτρης Κοντός (Πρόεδρος), Γεώργιος Χαβάκης (Αντιπρόεδρος), Σούλα Βακουφτσή (Γεν. Γραμματέας), Ζωή Κοίδου (Β΄ Αντιπρόεδρος),
Οι εκπρόσωποι ΟΠΟΤΤΕ, αφού υπογράμμισαν τους βασικούς σκοπούς και στόχους της ΟΠΟΤΤΕ που είναι η εξομοίωση τρίτεκνων –πολύτεκνων (Large Families) που ισχύει και στην Ευρώπη, παρουσίασαν διάφορα θέματα που άπτονται του υπουργείου Οικονομικών. Επίσης, συζητήθηκε το Δημογραφικό, οι εκπτώσεις στα Μ.Μ.Μ, και πολλά άλλα. Συμφωνήθηκε δε η Ομοσπονδία να έχει επεξεργαστεί διάφορα στοιχεία και να τα παραδώσει στο Γεν. Γραμματέα και το υπουργείο με τη σειρά του θα κάνει αντίστοιχες μελέτες, προκειμένου να τεκμηριωθούν όσα θέματα απαιτούν λύσεις.

Ο κ.Τριαντόπουλος από την πλευρά, αφού καλωσόρισε τα μέλη της ΟΠΟΤΤΕ, αφιέρωσε πολύ χρόνο στη διαλεκτική συζήτηση που ακολούθησε, και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την προσπάθεια προώθησης των θεμάτων των τρίτεκνων και υπογράμμισε καταληκτικά, ότι θα εξετάσει αναλυτικά τις θέσεις και προτάσεις που κατατέθηκαν και γραπτώς.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το