Τοπικά

Με το βλέμμα στραμμένο στα χρηματοοικονομικά ο υποψήφιος του 4ου ΓΕΛ Γ. Μανίνης

Στον κλάδο των λογιστικών και των χρηματοοικονομικών θέλει να δραστηριοποιηθεί ο υποψήφιος του 4ου ΓΕΛ Βόλου Γιώργος Μανίνης ο οποίος συγκέντρωσε 16.703 μόρια.
Όπως επισήμανε τα θέματα στην πληροφορική ήταν πιο εύκολα από πέρυσι, ενώ στις αρχές οικονομικής θεωρίας μπορεί να ήταν πιο δύσκολα, αλλά δεν ήταν τόσο απαιτητικά, ώστε να μην μπορούν να αντιμετωπιστούν.
Αναφορικά με τις προοπτικές εργασίας που διαβλέπει μέσα από τις οικονομικές σπουδές και ειδικότερα τη λογιστική-χρηματοοικονομική που είναι ο στόχος του, επισήμανε πως «τα οικονομικά πιστεύω είναι ένα από τα επαγγέλματα που δεν θα αφανιστούν ποτέ. Παρακολουθώντας τον θείο μου και τον νονό μου, οι οποίοι είναι λογιστές, να δουλεύουν σκληρά και με αφοσίωση επηρεάστηκα σημαντικά. Έψαξα επαγγέλματα, είδα πολλές καλές επιλογές και τελικά απορροφήθηκα στον κόσμο των οικονομικών. Στην πορεία με βοήθησαν και οι καθηγητές μου και με τις συμβουλές τους κατάλαβα ότι το επάγγελμα που μου ταιριάζει είναι αυτό. Έτσι, κατέληξα στη σχολή στην Αθήνα, η οποία έχει καλές προοπτικές για το μέλλον και πιστεύω θα μου ανοίξει πολλούς δρόμους, καθώς θα οδεύω προς τον χώρο της εργασίας».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το