Αθλητισμός

Με το πόδι στο… γκάζι οι οδηγοί του ΟΜΑΘ

Η τελευταία Κυριακή του Μαρτίου σηματοδοτεί την έναρξη των αγώνων του μηχανοκίνητου αθλητισμού με αγώνες για κάθε προτίμηση. Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας (ΟΜΑΘ) δεν θα μπορούσε να λείπει από την πρεμιέρα του 2019 έχοντας δύο αθλητές να συμμετέχουν σε δύο διαφορετικούς αγώνες.
Ξεκινώντας από τα Μέγαρα και τον Γιάννη Καμζιόλη που θα κάνει την εμφάνιση του στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος drift συμμετέχοντας μάλιστα και στην κατηγορία των διπλών περασμάτων. Ο φέρελπις νεαρός θέλει να εκμεταλλευτεί την εμπειρία που αποκόμισε στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος στις Σέρρες το 2018 και δοκιμάσει το ανανεωμένο του B.M.W. E30.
Συνεχίζουμε με τις Σέρρες και τον πρώτο αγώνα του αντίστοιχου κυπέλλου drift και ατομικής χρονομέτρησης όπου θα πραγματοποιηθεί μία μεγάλη επιστροφή, αφού ο Σπύρος Μόσιος θα διαγωνιστεί με το Custom Replica τύπου Lotus Super 7 στην πολύ απαιτητική κλάση R5 σε μία πίστα που έχει δείξει στο παρελθόν πως μπορεί να διατηρήσει ένα χαμηλό γυρολόγιο.
Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας εύχεται στους αθλητές που θα συμμετάσχουν σε Μέγαρα και Σέρρες καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το