Αθλητισμός

Με την ψυχολογία στα ύψη κοντράρει τον Παναθηναϊκό ο Βόλος

Το τελευταίο παιχνίδι έδρας για το 2023 δίνει σήμερα ο Βόλος, αντιμετωπίζοντας στις 7 μ.μ. (Cosmote Sport 1) τον Παναθηναϊκό στο Πανθεσσαλικό στάδιο, για τη 15η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Το ματς θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

Ο Βόλος παραμένει αήττητος στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, από τότε που την ομάδα ανέλαβε ο Άνχελ Λόπεθ, σημειώνοντας δύο νίκες με Πανσερραϊκό 1-0 εντός και Λαμία με 2-1 εκτός έδρας, καθώς και δύο ισοπαλίες με ΟΦΗ 1-1 στο Ηράκλειο και Ολυμπιακό 2-2 στο Πανθεσσαλικό.

Οι «κυανέρυθροι» με 14 βαθμούς βρίσκονται στην 10η θέση της βαθμολογίας, παρουσιάζουν πολύ καλύτερο πρόσωπο τον τελευταίο μήνα και η ομάδα αγωνίζεται με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και με σαφώς καλύτερη ψυχολογία.

Το σημερινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι πολύ δύσκολο, καθώς ο Βόλος καλείται να αντιμετωπίσει μια ομάδα του «Big 4» με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Συν το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός προέρχεται από δύο σερί ήττες από την Μακάμπι Χάιφα στη Λεωφόρο με 2-1 για το Γιουρόπα Λιγκ και με 3-2 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι την περασμένη αγωνιστική.

Το βολιώτικο συγκρότημα προέρχεται από εξαιρετική εμφάνιση και νίκη με 2-1 επί της Λαμίας στο «Αθ. Διάκος» και θα επιδιώξει και σήμερα να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα, απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα.

Ο Βόλος στα τελευταία ματς βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα, ωστόσο, παραμένει η αδυναμία να κρατήσει την εστία του ανέπαφη. Οι «κυανέρυθροι» και σήμερα θα προσπαθήσουν να πιέσουν ψηλά τον αντίπαλο, μην επιτρέποντας στον Παναθηναϊκό να παράξει παιχνίδι.

Ο Άνχελ Λόπεθ ίσως προβεί σε μία-δύο αλλαγές στο βασικό σχήμα, φρεσκάροντας την ομάδα, ανάλογα και με την τακτική που θα ακολουθήσει. Τραυματίες είναι οι Μπαριέντος, Παπαδόπουλος και Λούνα, ενώ ο Τάχατος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε. Εκτός έμεινε ο Τρουιγέ, ο οποίος παίζει δανεικός στον Βόλο από τον Παναθηναϊκό.

Στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού βρίσκονται οι Κόστιτς, Καλαμπούκας, Άλχο, Μύγας, Τάχατος, Σιέλης, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Κίτσος, Καραγιάννης, Μεταξάς, Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς, Μπερτόγλιο, Κόμπα, Ενγκίν, Κορνέτ, Γκαρσία, Μωραΐτης, Ντέλετιτς.

 

Διαιτητής ο Βεργέτης

Τη σημερινή αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Χρήστος Βεργέτης από την ΕΠΣ Αρκαδίας, με βοηθούς τους Λάζαρο Δημητριάδη από την ΕΠΣ Μακεδονίας και Ιορδάνη Απτόσογλου από την ΕΠΣ Αθηνών. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Παναγιώτης Τσιάρας από την ΕΠΣ Καβάλας. Στο VAR θα βρίσκεται ο Πέτρος Τσαγκαράκης από τα Χανιά και AVAR θα είναι ο Αντώνης Σινιοράκης, επίσης από την ΕΠΣ Χανίων.

Share
Ετικέτες: Βολος

Πρόσφατα άρθρα

Οι Marquis στη μουσική σκηνή του Cafe Society

  Οι Marquis θα εμφανιστούν στη μουσική σκηνή του Café Society το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου.…

20 Δεκεμβρίου 2023

Oι προτεραιότητες Κουρέτα για την ανάταξη και την παραγωγική ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας

Η αναγέννηση του Θεσσαλικού κάμπου μετά από τις καταστροφικές πλημμύρες του Σεπτεμβρίου, είναι το μεγάλο…

20 Δεκεμβρίου 2023

Έκτακτη διακοπή νερού στη Ν. Δημητριάδα

Από τη ΔΕΥΑΜΒ ανακοινώνεται ότι: Λόγω βλάβης σε κεντρικό αγωγό ύδρευσης στο τέρμα της οδού…

20 Δεκεμβρίου 2023

Χρ. Τριαντόπουλος: Μέτρα στήριξης των αλιέων και των εμπόρων αλιευμάτων της Θεσσαλίας μετά τα ακραία πλημμυρικά φαινόμενα

Τη Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε διευρυμένη σύσκεψη στο Βόλο για το θαλάσσιο περιβάλλον, τις παραλίες,…

20 Δεκεμβρίου 2023

Έκρηξη ηφαιστείου στην Ισλανδία: Σε κατάσταση συναγερμού το Ρέικιαβικ – Γιατί ανησυχούν οι ειδικοί

Όταν, το 1883, εξερράγη το ηφαίστειο Κρακατόα στην Ινδονησία, ο ήχος της έκρηξης ήταν τόσο…

20 Δεκεμβρίου 2023

Χειμερινές μουσικές ιστορίες

  Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου και ώρα 21.15 στο Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου στη Νέα…

20 Δεκεμβρίου 2023