Τοπικά

Με τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας

Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας σχετικά με τις επερχόμενες εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας ανακοινώνεται ότι:

“Παρακαλούμε πολύ να ενημερωθούν οι υποψήφιοι του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου Ιουνίου 2021 που θα εξετασθούν στις 18 Δεκεμβρίου 2021 στο Εξεταστικό Κέντρο Μαγνησίας (1ο Γενικό Λύκειο Βόλου), ότι οι εξετάσεις θα διεξαχθούν σύμφωνα με τα οριζόμενα στην υπ’ αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ.77146/11-12-2021 ΚΥΑ (ΦΕΚ Β΄ 5816/2021) υγειονομικά πρωτόκολλα έναντι της διάδοσης της πανδημίας COVID-19.

Στο πλαίσιο αυτό, η είσοδος στο εξεταστικό κέντρο επιτρέπεται μόνο με την απλή επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή βεβαίωσης νόσησης εντός του τελευταίου τριμήνου ή έγχαρτης βεβαίωσης/ δήλωσης αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) έως και εικοσιτέσσερις (24) ώρες πριν από την εξέταση ή άλλου τύπου διαγνωστικού ελέγχου (PCR ή rapid test) έως και σαράντα οκτώ (48) ώρες πριν από την εξέταση, η οποία υπογράφεται από τον εξεταζόμενο, αν είναι ενήλικος/η, ή από τον γονέα/κηδεμόνα του εάν πρόκειται για ανήλικο/η. Η δαπάνη για τον αυτοδιαγνωστικό ή τον διαγνωστικό έλεγχο βαρύνει τον/την εξεταζόμενο/η.

Επιπλέον θυμίζουμε ότι οι υποψήφιοι πρέπει να φέρουν μαζί τους και να επιδεικνύουν στους υπευθύνους του εξεταστικού κέντρου την ημέρα εξετάσεων -πέρα από τα έγγραφα που προβλέπονται στην υπ’αρ. 142088/Α5/05-11-2021 προκήρυξη και τις οδηγίες προς υποψηφίους (έγγραφο ταυτοπροσωπίας, δελτίο εξεταζομένου)

Υποχρεωτική επίσης είναι για κάθε υποψήφιο η χρήση μη ιατρικής μάσκας τόσο στους εσωτερικούς, όσο και στους εξωτερικούς χώρους του Εξεταστικού Κέντρου όπου παρατηρείται συνωστισμός”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το