Πολιτισμός

Με συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου συνεχίζονται οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Βόλου

Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019, στις 9.00 το βράδυ στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Βόλου θα πραγματοποιηθεί συναυλία του δημοφιλή καλλιτέχνη Γιάννη Πλούταρχου, ο οποίος θα ερμηνεύει παλιές και νέες επιτυχίες από το ρεπερτόριό του, αλλά και κομμάτια σπουδαίων Ελλήνων συνθετών, στο πλαίσιο του κύκλου εκδηλώσεων «Ο Βόλος μας Μαγεύει».
Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει συνεργαστεί με πλήθος συνθετών, τραγουδιστών και άξιων μουσικών και έχει εμπλουτίσει την ελληνική μουσική σκηνή με μεγάλες επιτυχίες από το χώρο της μπαλάντας, του ερωτικού και του λαϊκού τραγουδιού. Έχει κυκλοφορήσει δίσκους που έγιναν πλατινένιοι, έχει δώσει πολλές και επιτυχημένες συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό και η κάθε του εμφάνιση συγκεντρώνει πλήθος κοινού.

Σύμφωνα με τον Δήμο Βόλου, η συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου στην πόλη του Βόλου έχει ψυχαγωγικό, αλλά και κοινωνικό χαρακτήρα, καθώς με τιμή εισιτηρίου στο ύψος των 7€.
Η προπώληση των εισιτηρίων πραγματοποιείται από το «Δίαυλο» (Τοπάλη με Δημητριάδος), από Δευτέρα έως και Παρασκευή 10.00π.μ. έως 2.00μ.μ. και 6.00μ.μ. – 8.00μ.μ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το