Αθλητισμός

Με στόχο την τρίτη σερί επιτυχία η Νίκη υποδέχεται σήμερα τον ΟΦ Ιεράπετρας

Την τρίτη συνεχόμενη επιτυχία της θα επιδιώξει η Νίκη, η οποία υποδέχεται τον ΟΦ Ιεράπετρας στη Νεάπολη για τη 15η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 14.00 για συγκοινωνιακούς λόγους και δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά.

Με ιδανικό τρόπο άρχισε το 2020 για τη Νίκη, αφού κατάφερε να πανηγυρίσει το παρθενικό της «διπλό» στο φετινό πρωτάθλημα κερδίζοντας με 1-0 τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα. Ωστόσο για να έχει αξία το «διπλό» αυτό η βολιώτικη ομάδα θα πρέπει να νικήσει σήμερα και τον ΟΦ Ιεράπετρας, προκειμένου να συνεχίσει την αγωνιστική της άνοδο.
Θυμίζουμε ότι οι «κυανόλευκοι» έκλεισαν τον α’ γύρο υποχρεώνοντας τον πρωτοπόρο ΑΟ Τρικάλων στην πρώτη του ήττα με 2-0 και άρχισαν το β’ μισό με νίκη επί του Θεσπρωτού. Επομένως αν κερδίσουν σήμερα θα έχουν πετύχει το «τρία στα τρία» για πρώτη φορά φέτος.
Ασφαλώς όλα αυτά είναι στη θεωρία, γιατί στην πράξη τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Ο ΟΦ Ιεράπετρας έχει συγκεντρώσει 21 βαθμούς, όσους και η Νίκη, αλλά έχει έναν αγώνα λιγότερο, τον οποίο είναι πολύ πιθανό να κερδίσει, αφού αντιμετωπίζει τον ουραγό Ιάλυσο και μάλιστα εντός έδρας. Πρόκειται για μια ομάδα που ξέρει να κοντρολάρει τον ρυθμό και «χτυπά» στις αντεπιθέσεις, ενώ στο αντίστοιχο ματς του α’ γύρου είχε επικρατήσει με 2-1.
Βέβαια πολλά έχουν αλλάξει από τότε και στα δύο «στρατόπεδα». Από τη μια μεριά δεν υπάρχουν πλέον στη Νίκη ο προπονητής Ισαάκ Χοβέ και ο μεσοεπιθετικός Γκιγέρμο Μασκουνιάν που είχε πετύχει το μοναδικό της γκολ στο παιχνίδι, ενώ από την άλλη ο Γιάννης Μάγγος παραχώρησε τη θέση του στον Τίμο Καβακά.

Όλα αυτά είναι γνωστά στον Στάικο Βεργέτη, ο οποίος ξέρει πώς θα αντιμετωπίσει τους Κρητικούς έχοντας ήδη δώσει οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του. Σίγουρα πρωταρχικός σκοπός είναι το «τρίποντο», αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αμελήσουν τα ανασταλτικά τους καθήκοντα.
Στον αγωνιστικό τομέα μοναδικός απών θα είναι ο Αλέξανδρος Μπιτσάκος, που συμπλήρωσε το όριο καρτών. Το γεγονός αυτό διαφοροποιεί τα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας για την ενδεκάδα. Το ένα σενάριο, που είναι το επικρατέστερο, θέλει τον Σωτήρη Μπαλάφα να προωθείται στο κέντρο και τη θέση του στα μετόπισθεν να καταλαμβάνει ο Γιάννης Βοσκόπουλος που αποθεραπεύτηκε. Στο δεύτερο σενάριο αμυντικός χαφ θα παίξει ο Χορδάν Ντομίνγκεθ και «δεκάρι» ο Ιορδανίδης. Επίσης θέση βασικού διεκδικεί στο δεξί άκρο της άμυνας και ο νεαποκτηθείς Κωνσταντίνος Κάρδαρης
Η πιθανή σύνθεση της Νίκης σε διάταξη 4-2-3-1 είναι η ακόλουθη: Την εστία θα υπερασπιστεί ο Αποστολίδης, ενώ στα μετόπισθεν θα τοποθετηθούν οι Κάρδαρης ή Κ. Κυριακίδης (δεξιά), Σ. Κυριακίδης (αριστερά), Βοσκόπουλος και Αλιατίδης (στόπερ). Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Μπαλάφας, Καμπαγέρο (στον άξονα), Γκαρσία και Κρουθ (δεξιά και αριστερά αντίστοιχα), με τον Ντομίνγκεθ να κινείται στην «πλάτη» του Ροχάνο.

Διαιτητής ο Σ. Σιδηρόπουλος
Ο Σάββας Σιδηρόπουλος της ΕΠΣ Έβρου θα διαιτητεύσει τον αγώνα Νίκη -Ο.Φ. Ιεράπετρας. Βοηθοί θα είναι οι Αναστάσιος Φράγιος και Αλέξανδρος Κουφός από την ΕΠΣ Μακεδονίας και τέταρτος διαιτητής ο Αδάμος Κουκούλης από την ΕΠΣ Λάρισας. Χρέη παρατηρητή θα εκτελεί ο Γιάννης Κρίκης που ανήκει στην ΕΠΣ Τρικάλων.

Τα εισιτήρια
Τις λεπτομέρειες για τα εισιτήρια και την είσοδο των φιλάθλων στο στάδιο της Νεάπολης σχετικά με το σημερινό παιχνίδι εξέδωσε η ΠΑΕ Νίκη. Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της για τις τιμές των εισιτηρίων, καθώς και τη διαδικασία εισόδου στο δημοτικό στάδιο Νεάπολης Βόλου, για τον αγώνα με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ 2019-2020, σήμερα Σάββατο στις 14.00.
Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη μόνο για τα παιδιά κάτω των 12 ετών, με απαραίτητη τη συνοδεία τους από κάποιον ενήλικα. Η είσοδος των φιλάθλων της ομάδας μας θα γίνεται αποκλειστικά από τη Θύρα 1. Το εκδοτήριο εισιτηρίων θα ξεκινήσει να λειτουργεί στις 12.30 μ.μ., ενώ την ίδια ώρα θα ανοίξουν και οι θύρες του γηπέδου για την προσέλευση των θεατών. Την ίδια ώρα θα ξεκινήσει να λειτουργεί και το εκδοτήριο εισιτηρίων στη Θύρα 2, στην οποία θα φιλοξενηθούν οι όποιοι εκδρομείς φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας.
Στο γήπεδο και στον περιβάλλοντα χώρο αυτού θα υπάρχει ισχυρή περιφρούρηση από άνδρες ιδιωτικής ασφάλειας και η ΠΑΕ Νίκη Βόλου καθιστά σαφές πως όποιος επιχειρήσει να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, θα υποστεί όλες τις συνέπειες και τις κυρώσεις που προβλέπει η νομοθεσία. Παράλληλα, βάσει του αυστηρού κανονισμού λειτουργίας, διευκρινίζεται πως απαγορεύεται η είσοδος πλαστικών μπουκαλιών στις κερκίδες και οποιοσδήποτε επιθυμεί, μπορεί να προμηθεύεται νερό ή αναψυκτικό σε πλαστικό ποτήρι από το κυλικείο του γηπέδου».

Βολιώτικο ντέρμπι στις ομάδες Κ17
Βολιώτικο ντέρμπι θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Κ17 της Φούτμπολ Λιγκ. Σήμερα στις 15.30 στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής θα αναμετρηθούν ο Ολυμπιακός και η Νίκη σ’ ένα ματς που έχει ιδιαιτερότητες λόγω του ονόματος των δύο αντιπάλων. Ο προπονητής του Ολυμπιακού Μαργαρίτης Καλαϊτζής και ο ομόλογός του της Νίκης Τέλης Σίμος θα παρατάξουν τις καλύτερες δυνατές ενδεκάδες με σκοπό να παρουσιάσουν όμορφο θέαμα σε όσους παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Ποιος ο ρόλος του ηθοποιού στο κύκλωμα που έκλεβε οχήματα – Γνωστός ποδοσφαιριστής ανάμεσα στα θύματα

Ένα από τα… συνεργαζόμενα συνεργεία αυτοκινήτων και στενή σχέση με τον αρχηγό του κυκλώματος που…

14 Μαρτίου 2024

«12 χρονών συναίνεσε;» Σφοδρή αντίδραση Ντόρας Μπακογιάννη για την υπόθεση του Κολωνού

Σφοδρή ήταν η αντίδραση της Ντόρας Μπακογιάννη κατά της προκλητικής απόφασης της εισαγγελέως για την…

14 Μαρτίου 2024

Η τρίτη εκτόξευση του Starship ήταν και φαρμακερή – Χάθηκε ο πύραυλος, αλλά ο Elon Musk είναι ενθουσιασμένος

Ο πύραυλος Starship του Elon Musk της αμερικανικής εταιρείας SpaceX έκανε ένα τεράστιο άλμα προόδου…

14 Μαρτίου 2024

Συνελήφθη χειριστής λέμβου στο Κεραμίδι με μαχαίρια και φαλτσέτα – Τράπηκε σε φυγή κι αντιστάθηκε στους λιμενικούς

Ένας 32χρονος συνελήφθη σήμερα το πρωί από στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών (Κ.Ε.Α.) του Κεντρικού…

14 Μαρτίου 2024

Διάψευση μητέρας Γ. Γεωργιάδη: Δεν καταθέσαμε νέα μήνυση στον Ανακριτή Λάρισας

«Θα ήθελα να δηλώσω ότι δεν γνωρίζω τον συγκεκριμένο δικηγόρο, δεν έχω συνομιλήσει ποτέ μαζί…

14 Μαρτίου 2024

Στ. Κασσελάκης: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη υπονομεύει τη δημοκρατία

Στην εκδήλωση «Για Μια Άλλη Ευρώπη», ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζει το ευρωπαϊκό…

14 Μαρτίου 2024