Αθλητισμός

Με Σπαθή-Αλεξίου προσωρινά ο Θησέας

Από τον Θησέα έγινε γνωστό ότι οι Χρήστος Σπαθής (ΦΩΤΟ) και Γιώργος Αλεξίου αναλαμβάνουν προσωρινά την τεχνική ηγεσία μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Κώστα Σταματίου. Αναλυτικά: «Το Δ.Σ. του Θησέα Αγριάς ανακοινώνει ότι μέχρι την σύναψη συμφωνίας με τον προπονητή που θα αντικαταστήσει τον κ. Σταματίου στον πάγκο της ομάδας μας, το κενό θα καλυφθεί από τους έμπειρους ποδοσφαιριστές μας Χρήστο Σπαθή και Γιώργο Αλεξίου. Η διοίκηση έχει ξεκινήσει ήδη επαφές και θα επιδιώξει να βρει την καλύτερη δυνατή λύση για την τεχνική ηγεσία της ομάδας».

Στο μεταξύ, παρελθόν αποτελεί και ο Μιχάλης Βαγγόπουλος από μέλος του προπονητικού τιμ. Η ανακοίνωση της διοίκησης: «Το Δ.Σ. του Θησέα Αγριάς ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον γυμναστή της ομάδας Μιχάλη Βαγγόπουλο, απόφαση η οποία είναι κοινή και σε απόλυτα φιλικό περιβάλλον.

Ο Μιχάλης, κατά το παρελθόν έχει διατελέσει ποδοσφαιριστής και προπονητής της πρώτης ομάδας, ενώ την τελευταία τριετία έχει συνδράμει τα μέγιστα στην ομάδα, όντας προπονητής των ακαδημιών, αλλά και γυμναστής και άμεσος συνεργάτης των προπονητών μας, τόσο πέρυσι όπου συνέβαλε τα μέγιστα στην σωτηρία της ομάδας, όσο και φέτος στην εξαιρετική έως τώρα πορεία. Φίλε Μιχάλη σε θεωρούμε άνθρωπο του Θησέα, σε θεωρούμε δικό μας άνθρωπο. Οι δρόμοι μας δεν χωρίζουν, απλά βάζουμε μία άνω τελεία. Εις το επανιδείν».

Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Βαγγόπουλος έκανε την κάτωθι ανάρτηση σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης: «Ένα πολύ ωραίο ταξίδι έφθασε στο τέλος του. Λόγοι προσωπικοί και κυρίως επαγγελματικοί με αναγκάζουν να αποχωρήσω από την ομάδα της καρδιάς μου. Δεν θα ξεχάσω την περσινή περιπέτεια μας και τον τιτάνιο αγώνα που δώσαμε όλοι για να σωθεί η ομάδα. Όπως επίσης την εκπληκτική πορεία μας φέτος στο Κύπελλο Ελλάδος, και την μέχρι τώρα πορεία της ομάδος στο πρωτάθλημα. Ευχαριστώ την διοίκηση του Νίκου Αραμπατζή και τους ποδοσφαιριστές μας για την άψογη συνεργασία. Εύχομαι όλοι να εκπληρώσουν τους στόχους τους, πάντα για το καλό του Θησέα».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το